LUKSUZNA VILA 2, PRODAJA, ISTRA, LIŽNJAN, 385 m2, 385 m², Ližnjan

1.500,000 Euro
  • 385 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Istarska Županija
Grad
Ližnjan
Poštanski broj
52204
Površina
385 m²
Broj spratova
1
Opis objekta
LUKSUZNA VILA 2, PRODAJA, ISTRA, LIŽNJAN, 385 m2

Prodaje se samostojeća vila stambene površine 385 m2. Nalazi se na parceli površine 1032 m2. Vila se sastoji se od:

OKUĆNICE: grijani bazen, parking 1+, terasa, uređena travnata površina, parking +6

PRIZEMLJA: grijani bazen, kuhinja s velikim otokom, dnevni boravak s blagovaonicom, sauna, spavaća soba, WC, izlaz iz dnevnog boravka na vanjsku terasu kroz veliku staklenu stijenu.

PRVOG KATA: 3 spavaće sobe s vlastitim kupaonicama, izlaz na terasu.

Ova prekrasna luksuzna Vila u Istri dovršena je sredinom 2021. godine i odlikuje se nezaboravnim arhitektonskim izričajem koji će zasigurno privući vašu pozornost! Smještena je u neposrednoj blizini mora, a nalazi se na najjužnijem kraju Istre, u malenom ribarskom mjestu Ližnjan koji se nadovezuje na turističko središte Medulin. Neposredna blizina najvećeg grada u Istri - Pule daje vašem odmoru nepresušan izvor dodatnih sadržaja koji će učiniti vaš odmor zabavnijim. Ova arhitektonska ljepotica ima prekrasan pogled na more i otoke Cres i Lošinj.

Atraktivan i luksuzan interijer sa svojom neposrednom blizinom interijera bazena - smješten upravo ispod gornjeg kata, na udaljenosti od samo 5 metara od dnevnog boravka i blagovaonice stvara ovaj nevjerojatan sofisticirani i praktičan raspored interijera. U prizemlju vile nalazi se potpuno opremljena kuhinja sa svime što je potrebno za pripremu ukusnih jela, prostrani dnevni boravak s blagovaonicom i jedna spavaća soba s vlastitom kupaonicom. Kuća je pogodna za osobe s invaliditetom jer kompletno prizemlje nema stepenica te je u jednom nivou uključujući i donju sobu.

Na 1. katu se nalaze 3 moderne i potpuno klimatizirane spavaće sobe, svaka sa svojom kupaonicom. Sve spavaće sobe su moderno uređene s puno svjetla i staklenih površina, a iz njih se pruža prekrasan pogled na more. Također tu je i izlaz na terasu. Parcela je ograđena sa svih strana što vam pruža mir i sigurnost. Bazen je udaljen samo 2 metra od kuhinje i samo 5 metara od dnevnog boravka što daje poseban ugođaj. Bazen ima klasične stepenice dok će jedan dio biti idealan za odmor i opuštanje u hladu.

Ova luksuzna vila u Istri savršen je izbor za opuštajući odmor s obitelji i prijateljima kao i bijeg od užurbane svakodnevice.


Orijentacija: Sjeverozapad - Sjeveroistok

Izgrađena: 2021.

Parking: 6 mjesta

Cijena: 1.500.000 EUR


ID KOD AGENCIJE: 3162
Broj oglasa
27701
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu

Prodaja kuća 385 m² Ližnjan (BHN20843282)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Istarska Županija, Ližnjan, 52204) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind