Luksuzna vila na mirnoj lokaciji blizu mora - Vaš privatni raj, 234 m², Krk

2.000,000 Euro
  • 234 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Primorsko-Goranska Županija
Grad
Krk
Naselje
Krk
Poštanski broj
51500
Površina
234 m²
Opis objekta
Predstavljamo vam ovu izvanrednu vilu, smještenu na mirnoj lokaciji blizu mora, koja nudi savršenu kombinaciju luksuza, komfora i privatnosti. Ova impresivna nekretnina prostire se na tri etaže, svaka s pažljivo dizajniranim prostorima koji nude vrhunski životni standard.

Vila je neto korisne površine 234,65 m2, bruto 280 m2, bazen 40 m2.

U suterenu vile imamo prostor za druženje koji obuhvaća biljar, pikado, kutak za igranje PS konzole. Osim toga, tu je i odvojeni wellness prostor sa finskom saunom, jacuzzijem i tušem, tehničke sobe, ostava i utility room. Ovaj prostor je pristupačan i s vanjske strane vile.

Prizemlje vile nudi prostrani dnevni boravak, kuhinju s blagovaonicom, te izlaz na prekrasnu terasu s bazenom. Uz kuću je smještena vanjska natkrivena kuhinja s plinskim roštiljem i prostorom za druženje, dok se iza kuće nalazi fire pit i deko ljuljačka za djecu i odrasle.
Na prvom katu vile nalaze se četiri spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom, pružajući privatnost i luksuz za svakog stanara. Sve prostorije su kompletno opremljene.

Ova vila je prava oaza mira, s impresivnim bazenom, dnevnim boravkom, blagovaonicom i prekrasnim panoramskim pogledom, poziva vas na inspirativne trenutke i nezaboravna iskustva opuštanja. Bilo da se nalazite u wellness i spa zoni vile, na terasi ili u privatnom vrtu, ovdje možete maksimalno uživati.

Posebnosti ove vile su brojne. Alu staklene stijene Otima minimal frame pružaju prekrasan panoramski pogled, dok je pored stubišta ugrađena fikser-staklena stijena, treća po veličini u Hrvatskoj. Vila je opremljena niskotemperaturnim podnim grijanjem i hlađenjem, regulacijom grijanja i hlađenja zasebno za svaku sobu i etažu.
Unutrašnjost vile je ukrašena ručno rađenim lebdećim stepenicama, blagovaonskim stolom, rasvjetnim tijelima, unutarnjom stolarijom, saunom i hot tube u wellness prostoriji. Kožna garnitura Natuzzi i kuhinja Dan Kuchen dodatno doprinose luksuznom dojmu.

Bazen je opremljen s Hugo Lame protustrujnim plivanjem, masažnim mlaznicama, elektrolizom pomoću soli, te je grijan preko vlastite dizalice topline. Bazen je izveden kao preljevni s automatskim nadopunjavanjem vode i čišćenjem filtera, te se pokriva \"in ground\" roletnim prekrivačem.
Vila je opremljena s ventiliranom fasadom-keramikom otpornom na klimatske i druge mehaničke utjecaje, solarnim sustavom sa sustavom zaštite od pregrijavanja, te četiri vanjska natkrivena parkirna mjesta. Na krovnoj terasi su postavljeni solarni paneli, a postoji mogućnost izgradnje krovne terase s pogledom na more unutarnjom komunikacijom putem lifta (postoji priprema).

Vlasnik je pravna osoba u sustavu PDV-a, a iskazana cijena je s uključenom stavkom PDV-a.
Ova vila je prava prilika za one koji traže luksuz, privatnost i mir na jednom mjestu. Ne propustite priliku da postanete vlasnik ove izvanredne nekretnine. Kontaktirajte nas danas za više informacija ili za dogovor o razgledavanju.

UDALJENOSTI:
Aerodrom Rijeka Omišalj 43 km
Rijeka 66 km

ID KOD AGENCIJE: 46
Broj oglasa
31658
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 234 m² Krk Krk (BHN15433675)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Primorsko-Goranska Županija, Krk, Krk, 51500) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind