LUKSUZNA VILA, PRODAJA, PETRČANE, 184 m2, 184 m², Zadar

2.250,000 Euro
  • 184 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Zadarska Županija
Grad
Zadar
Poštanski broj
23000
Površina
184 m²
Broj spratova
2
Opis objekta
LUKSUZNA VILA, PRODAJA, PETRČANE, 184 m2

Prodaje se samostojeća vila površine 184 m2. Nalazi se na parceli površine 655 m2. Vila se sastoji se od:

OKUĆNICE: grijani bazen (28 m2), hidromasažna kada, parking za 1 vozilo, terasa, uređena travnata površina, garaža i igralište.

PRIZEMLJA: kuhinja s velikim otokom, dnevni boravak s blagovaonicom, spavaća soba s vlastitom kupaonicom, WC, izlaz iz dnevnog boravka na vanjsku terasu kroz veliku staklenu stijenu.

PRVOG KATA i DRUGOG KATA: spavaće sobe s vlastitim kupaonicama, izlaz na terasu.

Ova novoizgrađena vila jedan je od arhitektonskih dragulja općine Petrčane, u okolici Zadra. Na relativnoj bliskoj udaljenosti od mora (50 metara), u mirnoj i slikovitoj uvali udaljenoj nekoliko kilometara od grada Zadra. Ova prekrasna luksuzna vila predstavlja sintezu modernog, no minimalističkog uređenja i prirodnog okruženja. Kako bi se iskoristio svaki centimetar građevinskog zemljišta, ova kuća svojim nesvakidašnjim konstruktivnim oblikovanjem daje prostoru svoj istančan identitet. Uz rasvjetu duž cijele terase i direktnim pogledom na more, staklenom stijenom na svim etažama, hidromasažne kade te velikim bazenom ova vila potpuno ostavlja dojam apsolutnog luksuza i sofisticiranosti.

Vila ima ukupnu površinu od 655 m2, s izuzetnom unutarnjom stambenom površinom od 184 m2, idealno za 8-10 osoba. Ima četiri velike spavaće sobe, od kojih dvije imaju vlastitu kupaonicu. Unutarnja kuhinja potpuno je opremljena. Veliki dnevni boravak idealan je prostor za društvena događanja i velika okupljanja. Plaža je udaljena svega 50 metara, ali ako ne želite izaći iz vile, ispred vile nalazi se hidromasažna kada, te grijani bazen. Okućnica je kompletno ograđena, a na njoj se nalazi prostor za roštilj s terasom za blagovanje.

Doživite uz ovu prekrasnu vilu te mirnu uvalu ikoja će vam ljeti pružiti osjećaj privatnosti, kojoj ćete se rado vraćati, neovisno o godišnjem dobu!

Orijentacija: Sjeveroistok - Jugoistok

Izgrađena: 2022.

Parking: 1 mjesto

Cijena: 2.250.000 EUR








ID KOD AGENCIJE: 3116
Broj oglasa
27702
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 184 m² Zadar (BHN37105447)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Zadarska Županija, Zadar, 23000) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind