LUKSUZNA VILA, PRODAJA, ROŽAT GORNJI, 400 m2, 170 m², Dubrovnik - Okolica

2.200,000 Euro
  • 170 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Dubrovačko-Neretvanska Županija
Grad
Dubrovnik - Okolica
Poštanski broj
20000
Površina
170 m²
Broj spratova
1
Opis objekta
LUKSUZNA VILA, PRODAJA, ROŽAT GORNJI, 400 m2

Iskusite čari povijesnog grada Dubrovnika, u ovoj luksuznoj vili sa smještena na mirnoj lokaciji, nedaleko od zračne luke (22 km) i 6 km od Starog grada. Sa svojih 200 m2 stambenog prostora ova vila nalazi se na parceli od 426 m2. Ova vila sastoji se od:

OKUĆNICA: vrt, parking, terasa, bazen

PODRUM: Wellness (sauna i teretana), lounge, praonica, spremište 1 i 2, garaža.

PRIZEMLJA: dnevni boravak, kuhinja, blagovaona, spavaća soba, wc + kupaona, ulazni prostor.

KAT 1: 3 spavaće sobe, 2 kupaone s WC-om, terasa.

Ova Dubrovačka luksuzna vila nalazi se u mirnom mjestu Rožat, okolici Dubrovnika. Sa sveukupno 4 sobe od koje su 3 spavaće s vlastitim kupaonicama, ovaj objekt se nalazi na strmini nadgledajući Dubrovačko more i okolne otoke. Smještena u mirnoj oazi, okružena bogatom vegetacijom i prirodnim ljepotama, ova vila zaista bit će vaša nova relaksirajuća zona!

S prostranim dvokrevetnim sobama s king size krevetima te vlastitim kupaonicama, privatnim bazenom, spa i teretanom, saunom, osobnim uslugama conciergea i mnogim drugim pogodnostima i uslugama, ova vila postavlja novi standard odmora u vili u Dubrovnik i Hrvatska! Ovakva vila može biti idealan izbor za privatni ljetnikovac, ali i kao investicijska nekretnina! U tom slučaju kupnjom vile dolazi mogućnost full property management-a (koja uključuje marketing i oglašavanje vile, organiziranje rezervacija, prijevoz od i do zračne luke za goste, održavanje vile i bazena itd.). Spoj interijera i enterijera je zaista poseban te je nešto što daje ovoj vilu prepoznatljivost i identitet ovog prostora!

Uživajte u svim pogodnostima ove sofisticirane vile jedinstvenog izgleda u jednom od najljepših gradova na Jadranu, Dubrovniku!

Orijentacija: Jug

Izgrađeno: 2020.

Parking: 4

Cijena: 2.200.000 EUR

ID KOD AGENCIJE: 3460
Broj oglasa
28099
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 170 m² Dubrovnik - Okolica (BHN16058005)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Dubrovačko-Neretvanska Županija, Dubrovnik - Okolica, 20000) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind