LUKSUZNA VILA PROJEKT, PRODAJA, HVAR, 180 m2, 180 m², Hvar

750,000 Euro
  • 180 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Splitsko-Dalmatinska Županija
Grad
Hvar
Naselje
Velo Grablje
Poštanski broj
21450
Površina
180 m²
Broj spratova
1
Opis objekta
LUKSUZNA VILA, PRODAJA, HVAR, 180 m2

Zavirite u čari otoka Hvara u ovoj luksuznoj vili smještenoj na mirnoj lokaciji, u šarmantnom mjestašcu Grablje. Sa svojih 180 m2 stambenog prostora ova vila nalazi se na parceli od 1680 m2. Vila se sastoji od:

OKUĆNICA: vrt, parking, terasa, bazen
PRIZEMLJA: dnevni boravak, kuhinja, blagovaona, biblioteka, wc, ulazni prostor.
KAT 1: 3 spavaće sobe, 3 kupaone s WC-om.

Prodaje se projekt luksuzne kuće s povijesnoj lokaciji, ruševnom samostanu iz 17. stoljeća. O ovome povijesnom mjestu pisao je poznati Hrvatski profesor, arheolog i restaurator dr.Joško Kovačić. Parcela ima spektakularan pogled na otok Vis, Šćedro, Korčulu i Paklene otoke. Nalazi se na južnoj strani Hvara, samo 8 minuta od centra grada Hvara. Asfaltni put dovodi do same parcele koja je stotinjak metara od mora. Za sve one koji vole osamu i prekrasan pogled ovo mjesto će biti prava oaza!
Zona otoka Hvara na kojoj se nalazi ova parcela je proglašena neizgrađenom, stoga je intimnost i unikatnost prostora zajamčena! Vila ima kapacitet za 6-8 ljudi.
Sa sveukupno 5 soba od koje su 3 spavaće s vlastitim kupaonicama, vila ima kapacitet za 6-8 ljudi.

Ovaj objekt se nalazi na prekrasnoj lokaciji nadgledajući ljepotu krajolika otoka Hvara. Okružena bogatom vegetacijom i prirodnim ljepotama, ova vila zaista bit će vaša nova relaksirajuća zona! S prostranim sobama, minimalističnog dizajna, svaka soba ima svoju vlastitu en-suit kupaonicu. Vila dolazi s privatnim bazenom, terasom, vrtom te privatnim parkirnim mjestom za nekoliko automobila.

Ovakva vila može biti idealan izbor za privatni ljetnikovac, ali i kao investicijska nekretnina! Unikatan spoj interijera i eksterijera je nešto što daje ovoj vilu prepoznatljivost i identitet ovog prostora! Uživajte u svim pogodnostima ove sofisticirane vile jedinstvenog izgleda u jednom od najljepših mjesta na Jadranu, najsunčanijem otoku Hvaru!

Orijentacija: SI - SZ

Izgrađeno: Prodaje se kao projekt izgradnje

Parking: 3

Cijena: 750.000 EUR

ID KOD AGENCIJE: 3669
Broj oglasa
28480
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 180 m² Velo Grablje Hvar (BHN31991708)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Splitsko-Dalmatinska Županija, Hvar, Velo Grablje, 21450) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind