Luksuzna vila sa bazenom, blizu mora i grada, Poreč, 234 m², Poreč

795,000 Euro
  • 234 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Istarska Županija
Grad
Poreč
Poštanski broj
52440
Površina
234 m²
Opis objekta
Istra - Poreč,

U blizini Poreča, udaljeno 3.5 km od središta grada i mora, smještena je elegantna vila koja trenutno prolazi proces izgradnje, smještena u iznimno mirnom okruženju. Ukupna površina vile iznosi 220,41 m², a okućnica prostire se na 435 m².

Vila je raspoređena na tri razine: prizemlje, kat i potkrovlje. Na prizemlju se nalazi natkriveni ulaz, hodnik, spremište, tehnička soba, sauna i wellness prostor, gostinjski WC, dnevni boravak, kuhinja i blagovaonica prema konceptu otvorenog prostora s izlazom na prostranu natkrivenu terasu, gdje se nalazi sunčalište i bazen površine 27 m².

Na prvom katu smještene su tri spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom, a sve imaju izlaz na zajedničku prostranu terasu. U potkrovlju vile nalazi se hodnik, sauna, kupaonica, 2 spremišta i prostrana terasa od 77,80 m² koja pruža predivan pogled na more.

Za grijanje je predviđeno podno grijanje putem toplinske pumpe, a za hlađenje su planirani klima uređaji. Osim toga, u dnevnom boravku bit će montiran kamin.

Važno je napomenuti da se ne plaća porez na promet nekretnina u iznosu od 3% od ugovorene kupoprodajne cijene.

Podaci i opisi nekretnina informativnog su karaktera te zadržavamo pravo na mogućnost nenamjerne pogreške.
Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani Ugovor o posredovanju, u slučaju odluke o kupnji razgledane nekretnine agencijska provizija iznosi 3% + PDV te se naplaćuje prilikom zaključenja Predugovora ili Ugovora o kupoprodaji.


ID KOD AGENCIJE: 803
Broj oglasa
31772
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 234 m² Poreč (BHN35498849)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Istarska Županija, Poreč, 52440) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind