Luksuzna vila sa bazenom okružena zelenilom, Istra - Poreč, 165 m², Poreč

772,000 Euro
  • 165 m²5
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Istarska Županija
Grad
Poreč
Poštanski broj
52440
Površina
165 m²
Broj soba
5
Opis objekta
U blizini prekrasnog grada Poreča, nalazi se ova udobna vila koja je pažljivo osmišljena i uređena. Izgrađena 2016. godine, smještena je na mirnoj lokaciji, okružena hrastovom šumom, poljima i maslinicima čiji mirisi oduzimaju dah.

Ova nježna vila prostire se na površini od 165 m2 raspoređenih na dvije etaže, pružajući dovoljno prostora za višečlanu obitelj ili turiste. U prizemlju se nalazi prostrani dnevni boravak s kaminom i izlazom na terasu, potpuno opremljena elegantna kuhinja s blagovaonicom, dvije spavaće sobe, svaka sa svojom kupaonicom, te gostinjski WC.

Na prvom katu nalaze se još dvije spavaće sobe koje dijele jednu kupaonicu. Jedna od soba ima izlaz na balkon s kojeg se pruža predivan pogled na zelenilo.

Vlasnici su posvetili jednaku pažnju i uređenju eksterijera. U potpunoj privatnosti okućnice, gostima su na raspolaganju Whirlpool za 5 osoba, bazen površine 24 m2, stol sa stolicama za objedovanje za 8 osoba, roštilj te 3 parkirna mjesta.

Lokacija ove nekretnine je izvanredna, pružajući savršen spoj mira i blizine gradske vreve. Ova vila je idealan izbor za svakoga tko želi povrat uloženih sredstava, budući da je pogodna za uspješno turističko iznajmljivanje.

Podaci i opisi nekretnina informativnog su karaktera te zadržavamo pravo na mogućnost nenamjerne pogreške.
Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani Ugovor o posredovanju, u slučaju odluke o kupnji razgledane nekretnine agencijska provizija iznosi 3% + PDV te se naplaćuje prilikom zaključenja Predugovora ili Ugovora o kupoprodaji.


ID KOD AGENCIJE: 732
Broj oglasa
31822
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 165 m² Poreč (BHN13946393)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Istarska Županija, Poreč, 52440) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind