Marina/Vila u izgradnji s panoramskim pogledom na more, 180 m², Marina

900,000 Euro
  • 180 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Splitsko-Dalmatinska Županija
Grad
Marina
Naselje
Marina
Poštanski broj
21222
Površina
180 m²
Broj spratova
3
Opis objekta
Vila u izgradnji s očaravajućim pogledom na more. Udaljenost od mora je cca 300 m zračne linije. Smještena je na padini u mjestu Marina. Kuća ima stambenu površinu 180 m², površinu okućnice je 340 m² a izgrađena je na parceli netto površine 520 m². Sastoji se od suterena, prizemlja i kata. U suterenu (29 m²) se nalazi kuhinja s blagovaonicom i dnevnim boravkom te kupaonica s WC-om. Nadalje, na prizemlju se nalazi dnevni boravak i kuhinja s pogledom na more, kupaonica i jedna spavaća soba. Na katu se nalaze dvije spavaće sobe, kupaonica te velika terasa od 50 m² južne orijentacije s pogledom na more. U sklopu kuće se nalazi bazen, roštilj, parkiralište sa 5 parkirnih mjesta te vrt.

Marina je malo naselje smješteno na magistralnoj prometnici u Marinskom zaljevu. Obala zaljeva Marina razvedena je s brojnim manjim uvalama s pješčanim i šljunčanim plažama. Unutar lučice, manje jahte zaštićene su od svih vjetrova, a veće jahte mogu se sidriti na kraju zaljeva. Dobro je prometno povezana s povijesnim gradovima Trogirom (udaljenost 12 km), Splitom (udaljenost 64 km) i Šibenikom (udaljenost 49 km). Mogućnost dolaska kopnenim, morskim i zračnim putem mjesto Marinu čini povoljnom lokacijom. Zračna luka Split udaljena je 30-ak km, što omogućuje brze dolaske iz udaljenih predjela cijele Europe. Blizina mora, odvojenost od magistralne ceste, ali i blizina centra mjesta Marine, Trogira, Splita i Šibenika, samo su neke od karakteristika koje ovu nekretninu čine atraktivnom za odmor, turistički najam, ali i za življenje.

CIJENA: 900.000,00 EUR


ID KOD AGENCIJE: 432
Broj oglasa
31356
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 180 m² Marina Marina (BHN12366570)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Splitsko-Dalmatinska Županija, Marina, Marina, 21222) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind