MODERNA KUĆA U TRADIOCIONALNOM STILU, 288 m², Labin

1.340,000 Euro
  • 288 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Istarska Županija
Grad
Labin
Poštanski broj
52220
Površina
288 m²
Opis objekta
U ponudi je vila na brežuljku s pogledom na Učku, grad Labin i prekrasnu šumu. U prostrano prizemlje prvo se ulazi u predsoblje, zatim tehičku sobu i praonicu rublja, u koju se može se ući i sa vanjske strane.
Bojler ima kapacitet od 300 l, a za grijanje vile koriste se dizalice topline te hlađenje fan coil sistem (Viessman i Bosch). Tu su i solarni kolektori koji doprinose energetskoj učinkovitosti.
Samo prizemlje ima podno grijanje.
Prostrana blagovaonica i kvalitetna kuhinja opremljena je Bosh aparatima i otokom, a u nastavku blagovaonice je i spavaća sobu s vlastitom kupaonicom. Kuhinja ima i prostor za ostavu.
Krov i izolacija visoke su kvalitete te osiguravaju udobnost tijekom cijele godine. Namještaj je izrađen po mjeri, pružajući jedinstveni i funkcionalan prostor.
U nastavku dnevnog boravka ulazimo u Wellness dio sa saunom i prostorom za opuštanje, kupaonicom i fitness prostorijom s pogledom na bazen i vanjski dio okućnice.

Na prvom katu nalazi se master spavaća soba sa svojom vlastitom kupaonicom i prekrasnim pogledom, a ostale spavaće sobe također imaju svoje kupaonice.
Podovi su obloženi talijanskim pločicama, istog tona kako unutra tako i izvan kuće, uključujući i kupaonice.
Ugodnu atmosferu pruža rasvjeta koja je dizajnirano oblikovana.
Vanjska stolarija u prizemlju je aluminijska klizna stijena, dok je ostatak PVC. Kuća ima i odvojenu ljetnu kuhinju koja je kompletno zatvorena i opremljena. Bazen koji ima površinu od 40 m² grijan je i obložen keramičkim mozaikom. Strojarnica se nalazi ispod razine bazena, površine 36 m².
Kuća je opremljena automatskim navodnjavanjem za održavanje prekrasnog vrta. Ova nevjerojatna kuća pruža sve što vam treba za udoban život u mirnoj i privatnoj oazi.
Čiste linije u arhitekturi i dizajnu te najfiniji materijali stvaraju savršen mediteranski ugođaj.







ID KOD AGENCIJE: 6
Broj oglasa
31688
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 288 m² Labin (BHN16364773)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Istarska Županija, Labin, 52220) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind