MODERNA MEDITERANSKA KUĆA SA POGLEDOM NA MORE, 132 m², Medulin

620,000 Euro
  • 132 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Istarska Županija
Grad
Medulin
Naselje
Medulin
Poštanski broj
52203
Površina
132 m²
Broj spratova
1
Opis objekta
Predstavljamo vam tri izuzetno dizajnirane kuće u nizu, čija gradnja započinje u rujnu 2023. godine. Ove impozantne vile nalaze se na mirnoj lokaciji, samo 200 metara od mora, nudeći spektakularan pogled i trenutke mira koje ste oduvijek tražili.
Svaka vila je arhitektonski oblikovana pažljivo razmišljajući o svakom detalju. Svaka nekretnina ima svoj bazen, okućnicu i dva parkirna mjesta unutar ograđene parcele, pružajući vam dodatni osjećaj sigurnosti i privatnosti.
Kroz svijetlo obasjane sobe s velikim prozorima pruža se očaravajući pogled na more. Uživajte u otvorenom konceptu kuhinje i blagovaonice, savršeno integriranih za udobnost i praktičnost. Osim toga, kuće su dizajnirane s izdignutim temeljem kako bi se omogućilo još bolje iskustvo gledanja mora.
Na velikoj bazenskoj terasi možete pronaći natkrivene prostore, chill-out prostor i bujno zelenilo koje pruža dodatnu privatnost. Svaka od ovih vila donosi jedinstvenu arhitektonsku viziju i prostorni dizajn, razlikujući se u površini i rasporedu prostorija. Ova raznolikost omogućuje vam da odaberete vilu koja najbolje odgovara vašem osobnom stilu i potrebama.
Opremljene su razinom udobnosti, sigurnosti i energetske učinkovitosti, što čini ovu nekretninu idealnom za one koji traže suvremeni dom. Napominjemo da namještaj nije uključen u cijenu, ali postoji mogućnost dogovora.

Ove vile ne samo da zadovoljavaju, već nadmašuju očekivanja kada je riječ o udobnosti, sigurnosti i energetskoj učinkovitosti. Bez obzira tražite li elegantan, moderno dizajniran dom ili sigurno utočište sa svim modernim udobnostima, ove vile su idealan izbor.
Iako je interijer bez namještaja, što pruža priliku da svaki vlasnik personalizira prostor prema vlastitom ukusu i potrebama, postoji mogućnost dogovora oko kupnje namještaja. Tako možete bez brige kreirati životni prostor iz snova, uz našu podršku na svakom koraku.

Ne propustite priliku da postanete vlasnik jedne od ovih prekrasnih vila. Za više informacija, slobodno nas kontaktirajte.
Prodavatelj je pravna osoba u sustavu PDV-a.
PDV je uključen u cijenu.


Mjesto

- među najpoznatijim turističkim destinacijama na Jadranu
- mjesto karakterizira dobra infrastruktura s trgovinama, barovima i restoranima
- tu su i brojne sportske aktivnosti
- uvala za kupanje nalazi se na pješačkoj udaljenosti


ID KOD AGENCIJE: 24
Broj oglasa
31676
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 132 m² Medulin Medulin (BHN21398859)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Istarska Županija, Medulin, Medulin, 52203) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind