Moderna urbana villa s bazenom, otok Krk, 280 m², Baska

1.800,000 Euro
  • 280 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Primorsko-Goranska Županija
Grad
Baska
Naselje
Baška
Poštanski broj
51523
Površina
280 m²
Broj spratova
2
Opis objekta
Prodaje se predivna, moderna urbana villa s bazenom u Baškoj na otoku Krku!

Na mirnoj lokaciji, blizu centra grada i plaže, nalazi se ova impresivna villa. Pomno i luksuzno opremljena, oduševit će Vas najsuvremenijom opremom i rustikalnim detaljima koji joj daju posebnu čar.
Sastoji od tri etaže - suteren, prizemlje i kat. U suterenu sa nalazi igraonica s TV-om, wellness kutak koji čine sauna, jacuzzi i tuš te kotlovnica za podno grijanje i podno hlađenje, spremište, praonica rublja s perilicom i sušilicom rublja.
Drvenim unutarnjim stubištem dolazimo u prizemlje gdje se nalazi toalet, open space dnevni boravak te kuhinja s blagovaonom iz koje se izlazi na prostranu terasu s velikim bazenom. Prizemlje ima puno dnevnog svjetla. Uređena okućnica je površine 672m2 i na njoj se, uz bazen, nalaze sunčalište i vanjski prostor za druženje s prijateljima i obitelji s roštiljem i ljetnom kuhinjom.
Na katu su četiri spavaće sobe s vlastitim kupaonama. Čitav kat je uređen u industrijskom stilu. Dvije spavaće sobe imaju izlaze na balkon s kojih se pruža divan pogled na okolicu i zelenilo.

Villa je doista uređena vrhunskim materijalima i opremom. Na krovu se nalazi solarni sustav sa zaštitom od pregrijavanja, korištene su najkvalitetnija keramika i sanitarije, većina namještaja i detalja su custom made. U grijani bazen je ugrađen sustav za bistrenje vode i automatsko čišćenje filtera. Hortikultura je prelijepo osmišljena; zasađene su palme, bonzai masline i cedar, a cijela okućnica ima sustav automatskog navodnjavanja. Sve prostorije su opremljene TV-om s antenskim, satelitskim i IPTV-priključkom. Kući pripadaju četiri vanjska natkrivena parkirna mjesta. Na krovu, gdje su solarni paneli, postoji mogućnost izrade krovne terase s pogledom na more.

Ovo je zaista iznimna nekretnina i prava prilika!

ID KOD AGENCIJE: EI-3944
Broj oglasa
29511
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 280 m² Baška Baska (BHN94746202)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Primorsko-Goranska Županija, Baska, Baška, 51523) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind