Moderna vila sa bazenom 800m od mora, Medulin, 300 m², Medulin

1.100,000 Euro
  • 300 m²9
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Istarska Županija
Grad
Medulin
Naselje
Medulin
Poštanski broj
52203
Površina
300 m²
Broj soba
9
Opis objekta
Prodajemo predivnu modernu vilu sa bazenom u Medulinu, 800 metara od mora.
Ukupno 300 m2 stambenog prostora raspoređeno je na dvije etaže moderno dizajniranog prostora za život.
U ovoj ljepotici, pronaći ćete 8 soba i 8 kupaonica za maksimalni komfor vaših najmilijih, prijatelja i gostiju, a u prostranoj i vrhunski opremljenoj kuhinji pripremat ćete vrhunske delicije, te omogućiti vašim gostima da u njima uživaju u blagovaoni, prostranom dnevnom boravku ili uz bazen za mirnih ljetnih noći. Bazen ima i grijanje, te ga je moguće koristiti kada vremenski uvjeti nisu idealni. Također se u ovom objektu krije i wellnes/relax zona sa saunom i jacuzziem za 6 osoba, smještena u podrumu.
Uz grijani bazen imamo i prostor za druženje, igralište za djecu i pomoćni objekt. Sustav ventilacije, klimatizacije i podnog grijanja brine da uvjeti u vili budu uvijek idealni. Priloženi 3D renderi govore dovoljno o impozantnosti samog objekta, a svakako vas pozivamo da dođete i uživo pogledate ovaj izvrstan objekt. Napominjemo da se ugrađuju samo vrhunski materijali, renomiranih proizvođača, a izvođači radova su iskusni profesionalci u svom poslu. Villa se prodaje potpuno namještena i opremljena, ključ u ruke.
Ukupno 8 soba i 8 kupaonica čini ovaj objekt jedinstven za velike familije ili za iznajmljivanje velikim grupama ljudi. Ugovoreno je i turističko iznajmljivanje vile na bazi 100 dana godišnje sa dvije turističke agencije za iznos od cca 65.000 eura po sezoni.

Podaci i opisi nekretnina informativnog su karaktera te zadržavamo pravo na mogućnost nenamjerne pogreške.
Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani Ugovor o posredovanju, u slučaju odluke o kupnji razgledane nekretnine agencijska provizija iznosi 3% + PDV te se naplaćuje prilikom zaključenja Predugovora ili Ugovora o kupoprodaji.


ID KOD AGENCIJE: 468
Broj oglasa
31914
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 300 m² Medulin Medulin (BHN10869749)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Istarska Županija, Medulin, Medulin, 52203) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind