Moderna vila sa bazenom, blizu mora i grada, Poreč, 221 m², Poreč

795,000 Euro
  • 221 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Istarska Županija
Grad
Poreč
Poštanski broj
52440
Površina
221 m²
Opis objekta
Istra - Poreč,

U neposrednoj blizini Poreča, udaljeno 3.5 km od centra grada i mora, smještena je elegantna vila koja se trenutno gradi, nalazeći se u izuzetno mirnom okruženju. Ukupna površina vile iznosi 233,13 m², a pripadajuća okućnica prostire se na 376 m².

Vila se prostire kroz tri razine: prizemlje, kat i potkrovlje. U prizemlju ćete pronaći natkriveni ulaz, hodnik, spremište, tehničku sobu, saunu i wellness prostor, gostinjski WC, dnevni boravak, kuhinju i blagovaonicu prema otvorenom konceptu s izlazom na prostranu natkrivenu terasu. Na terasi se nalazi sunčalište i bazen površine 27 m².

Prvi kat sadrži tri spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom. Jedna od spavaćih soba ima vlastitu garderobu i zasebnu terasu, dok ostale dvije imaju izlaz na zajedničku prostranu terasu.

Potkrovlje vile obuhvaća hodnik, saunu, kupaonicu, 2 spremišta te prostranu terasu površine 77,80 m² s predivnim pogledom na more.

Za grijanje je planirano podno grijanje putem toplinske pumpe, a za hlađenje su predviđeni klima uređaji. Dodatno, u dnevnom boravku će biti postavljen kamin.

Važno je napomenuti da se ne plaća porez na promet nekretnina u iznosu od 3% od ugovorene kupoprodajne cijene.

Podaci i opisi nekretnina informativnog su karaktera te zadržavamo pravo na mogućnost nenamjerne pogreške.
Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani Ugovor o posredovanju, u slučaju odluke o kupnji razgledane nekretnine agencijska provizija iznosi 3% + PDV te se naplaćuje prilikom zaključenja Predugovora ili Ugovora o kupoprodaji.


ID KOD AGENCIJE: 802
Broj oglasa
31773
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 221 m² Poreč (BHN16798145)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Istarska Županija, Poreč, 52440) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind