Pag, kuća prvi red do mora, 364 m², Pag

1.500,000 Euro
  • 364 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Zadarska Županija
Grad
Pag
Naselje
Pag
Poštanski broj
23250
Površina
364 m²
Broj spratova
2
Opis objekta
Prodaje se kuća sa apartmanim u mjestu Vidalići na otoku Pagu, smještena na izuzetno atraktivnoj lokaciji udaljena od mora tek 10 m. Ima ukupnu površinu od 594 m2 te je izgrađena na parceli od 1030 m2. Sastoji se od sveukupno sedam dvosobnih apartmana smještenih u prizemlju, na prvom i na drugom katu. U prizemlju se nalazi jedan prostrani apartman koji se sastoji od dvije spavaće sobe, kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka, dvije kupaonice i terase. U prizemlju se također nalazi teretana i ljetna kuhinja, te dodatni WC. Na prvom katu se nalaze tri dvosobna apartmana, a na drugom katu preostala tri dvosobna apartmana.

U dvorištu se nalazi bazen, sunčalište i parking sa sedam parkirnih mjesta. Vila je izgrađena 2005. godine, a renovirana je 2022. godine kada je obnovljena fasada. Apartmani su klimatizirani, korištena je PVC stolarija sa dvoslojnim staklima, podne obloge su keramičke pločice i parketi. Donja etaža je opremljena dizalicom topline a gornje etaže imaju centralno grijanje na plin.
Kuća je u turitičkom najmu i kao takva odlična invsticija.
Ispred kuće vezovi za 3 barke i dodatni ponton koji je u koncesiji.

ID KOD AGENCIJE: 5074
Broj oglasa
29913
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 364 m² Pag Pag (BHN12716803)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Zadarska Županija, Pag, Pag, 23250) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind