Prekrasna kamena vila s bazenom, 180 m², Krk

890,000 Euro
  • 180 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Primorsko-Goranska Županija
Grad
Krk
Naselje
Krk
Poštanski broj
51500
Površina
180 m²
Opis objekta
Rijetkost na tržištu, prodaja prekrasne rustikalne vile s bazenom i okućnicom.

Renovirana rustikalna kamena vila može se pohvaliti stambenom površinom od 180 m2 koja obuhvaća dvije etaže; prizemlje i kat.
U prizemlju se nalazi dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonom te kupaonica. Kat se sastoji od tri spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom, a jedna spavaća soba ima galeriju.
Pri renovaciji se pazilo na svaki detalj te je sve obnovljeno u autohtonom otočkom stilu. Vrijednost kući osim besprijekorne renovacije, okućnice i bazena daje i lokacija na samo 900 m od prve plaže te 3 km od grada Krka koji je \"srce\" i glavno kulturno središte cijelog otoka.
Vilu dodatno krasi okućnica od 692 m2 na kojoj je smješten bazen i sunčalište te predivno uređena okućnica sa mediteranskim biljem i stablima cijenjene masline. Također na okućnici se nalazi i vanjska kuhinja s kaminom i krušnom peći. S prednje strane dvorišta nalazi se parking.

Osim što je vila izuzetno atraktivna i unutrašnjim prostorom i vanjštinom smještena je na mirnoj lokaciji, a opet toliko blizu svega što je potrebno ( trgovina i restoran na 50-ak metara udaljenosti)

Odlična je prilika i za investiciju ako se budući vlasnik želi baviti turizmom jer je kategorizirana s 5 zvjezdica te je turistički iznimno posjećena.


ID KOD AGENCIJE: EI-3456
Broj oglasa
29501
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 180 m² Krk Krk (BHN17595840)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Primorsko-Goranska Županija, Krk, Krk, 51500) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind