Prilika! predivna rustikalna kuća sa bazenom i lijepim pogledom, Pićan, 130 m², Pićan

320,000 Euro
  • 130 m²4
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Istarska Županija
Grad
Pićan
Poštanski broj
52332
Površina
130 m²
Broj soba
4
Opis objekta
Istra - Pićan,

Na prodaju nudimo novi projekat, rustikalnu kuću utkanu u dušu općine Pićan.
Kuća koja predstavlja izvrsno sjedinjenje rustikalne ljepote i elegantnog dizajna, smještena među brežuljcima, ova predivna rezidencija pruža pogled koji seže do impozantnih planinskih vrhova Učke.
Svaki detalj je pažljivo razrađen, svaka karakteristika prožeta posebnom pažnjom prema tradiciji.

Sama kuća sastoji se od prizemlja i kata, u prizemlju se nalazi predprostor zatim dolazimo do dnevnog boravka te kuhinje i blagovaone po open-space sistemu, tu se još nalazi i ostava te jedna kupaona. Stepenicama se penjemo na kat gdje se nalaze dvije sobe sa vlastitim kupaonama.
Najljepši dio naravno ostavili smo za kraj a to je lijepa okućnica na kojoj se nalazi bazen od 22,5m2 te natkrivena ljetna kuhinja za druženje sa svojim najmilijima ili prijateljima.
Kuća će biti opremljena modernim sustavom grijanja i hlađenja putem dizalice topline i podnog grijanja koji garantiraju ugodnu klimu tijekom cijele godine, tu su i dodatno klima uređaji koji služe za hlađenje u toplijim ljetnim mjesecima

Trenutno radimo na procesu dobivanja građevinskih dozvola i voljni smo razmotriti vaše preferencije vezane za materijale i manje prilagodbe.
Vaši komentari su važni kako bismo nastavili razvoj i zajedno ostvarili vašu viziju doma sa naglaskom na kvaliteti, udobnosti i estetici, pružajući ugodno iskustvo u svakom dijelu prostora.

Ova kuća ima izvanredan položaj koji nudi nevjerojatne mogućnosti za istraživanje.
Općina Pićan, obogaćena bogatom poviješću i kulturnom baštinom, očarava posjetitelje svojim srednjovjekovnim ulicama i znamenitostima poput mjesnog tornja izgrađenog 1872. godine i crkve sv. Mihovila. Na samo nekoliko minuta hoda nalazi se i žuboreći potok koji nastaje iz više izvora u krajoliku, pretvarajući se u impresivan slap. Njegova voda teče kroz starinski dvolučni most i stvara očaravajuće zeleno-plavo jezerce, prikazujući prekrasnu sliku središnje Istre.
S gostoljubivim stanovništvom i lokalnim događanjima, Pićan je pravo malo blago istarske regije.

Nemojte propustiti priliku da postanete dio ove priče, gdje se tradicionalna elegancija pretvara u modernu udobnost.
Ova kuća pruža jedinstvenu mogućnost da doživite život kakav zaista zaslužujete.




Podaci i opisi nekretnina informativnog su karaktera te zadržavamo pravo na mogućnost nenamjerne pogreške.
Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani Ugovor o posredovanju, u slučaju odluke o kupnji razgledane nekretnine agencijska provizija iznosi 3% + PDV te se naplaćuje prilikom zaključenja Predugovora ili Ugovora o kupoprodaji.


ID KOD AGENCIJE: 772
Broj oglasa
31800
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 130 m² Pićan (BHN98889547)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Istarska Županija, Pićan, 52332) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind