Primošten/Luksuzna vila s bazenom M3, 302 m², Primošten

1.260,000 Euro
  • 302 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Šibensko-Kninska Županija
Grad
Primošten
Naselje
Primošten
Poštanski broj
22202
Površina
302 m²
Opis objekta
Posredujemo u prodaji vile M3 koja se nalazi u sklopu modernog kompleksa sa 8 luksuznih vila. Posebnost ovog kompleksa je ta što su sve vile građene i pozicionirane na način da svaka od njih ima otvoren pogled na morsku panoramu. Ukupna neto površina ove luksuzne prizemnice je 302 m2. Prizemlje ove vile se sastoji od 4 spavaće sobe sa kupaonicama, WC-a, teretane, praonice, prostranih hodnika, dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice. Iz dnevnog boravka otvorenog koncepta izlazi se na veliku terasu s prekrasnim pogledom. Ispred vile se nalazi bazen sa sunčalištem te natkrivena blagovaonica. U suterenu od 72.38m2 se nalazi prostrana garaža te veliko spremište. Vila je prostrana, komforna te opremljena prema najnovijim standardima. Ova luksuzna vila pogodna je za cjelogodišnji boravak, ali također ima i ogroman potencijal kao vila za turističko iznajmljivanje.
Primošten je mjesto za potpuni odmor i užitak. Sadrži kilometre šljunčane plaže sa kristalno čistim morem i prepun je turističkih sadržaja. Za detaljnije informacije kotaktirajte nas putem maila ili telefona.


CIJENA: 1.260.000,00 EUR

NA PRODAJU: M2, M3 i M6

ID KOD AGENCIJE: 456
Broj oglasa
31225
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 302 m² Primošten Primošten (BHN70972066)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Šibensko-Kninska Županija, Primošten, Primošten, 22202) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind