Prizemnica sa bazenom u blizini Poreča, 85 m², Poreč

465,000 Euro
  • 85 m²3
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Istarska Županija
Grad
Poreč
Poštanski broj
52440
Površina
85 m²
Broj soba
3
Opis objekta
ISTRA, POREČ,

Na prodaju je predivna prizemna kuća s prostranim dvorištem i bazenom, nedaleko od Poreča. Smještena na zemljištu površine 1000 m2, ova kuća za odmor okružena je zelenilom i blizu je svih potrebnih sadržaja.

Kuća se sastoji od ulaznog hodnika koji vodi u otvoreni dnevni prostor, uključujući kuhinju s otokom, blagovaonicu i dnevni boravak. Staklena stijena odvaja dnevni boravak od vanjskog prostora s bazenom i sunčalištem. U kući se nalaze 2 spavaće sobe, od kojih jedna ima vlastitu kupaonicu, dok se druga kupaonica nalazi izvan soba. Kuća je obiluje šarmantnim detaljima, uključujući rasvjetna tijela i ambijentalno osvjetljenje u kuhinji te ogledala u kupaonicama. Posebno impresivne su štukature zlatne boje na stropu.

Na parceli uz kuću postoji mogućnost izgradnje dodatnog objekta, ukoliko budući vlasnik/ica ima takvu namjeru.

U dvorištu kuće nalazi se natkriveni prostor s roštiljem, stolom i stolicama za objedovanje, kao i udobna garnitura za opuštanje i ispijanje jutarnje kave uz bazen ili koktela u toplim ljetnim večerima.

Podaci i opisi nekretnina informativnog su karaktera te zadržavamo pravo na mogućnost nenamjerne pogreške.
Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani Ugovor o posredovanju, u slučaju odluke o kupnji razgledane nekretnine agencijska provizija iznosi 3% + PDV te se naplaćuje prilikom zaključenja Predugovora ili Ugovora o kupoprodaji.


ID KOD AGENCIJE: 790
Broj oglasa
31796
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 85 m² Poreč (BHN14209846)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Istarska Županija, Poreč, 52440) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind