PRODAJA, LUKSUZNA VILA, CRIKVENICA, 395 m2, 395 m², Crikvenica

1.250,000 Euro
  • 395 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Primorsko-Goranska Županija
Grad
Crikvenica
Naselje
Crikvenica
Poštanski broj
51260
Površina
395 m²
Broj spratova
2
Opis objekta
PRODAJA, LUKSUZNA VILA, CRIKVENICA, 395 m2

Prodaje se prekrasna vila površine 395 m2 na ukupnoj površini parcele 1260 m2. Tlocrtna površina iznosi 182 m2.
Vila je izgrađena 2017. godine i nalazi se 3000 m od mora i plaže.

Sastoji se od:

- PRIZEMLJA površine 182 m2: dnevni boravak s izlazom na loggiu, prostrana kuhinja s blagovaonicom, gostinjski WC te welness prostor sa spravama za vježbanje i grijanim unutarnjim bazenom površine 23 m2.

- KATA površine 137 m2: tri spavaće sobe svaka s vlastitom kupaonicom te izlazom na terase s kojih se pruža prekrasni pogled na more, otok Krk te planinski krajolik. Na katu se također nalazi sauna sa staklenom stijenom koja otvara čudesan pogled na Vinodolske obronke.

- POTKROVLJA površine 76 m2: spavaća soba s kupaonicom, studio s vlastitom kuhinjom i WC-om. Spavaća soba i studio imaju izlaz na natkrivenu terasu.

- DVORIŠTA površine 1080 m2: ispred vile nalazi se prekrasno dvorište s palmama i mediteranskim biljem. Na strani vile skrivenoj od pogleda prolaznika smještena je ljetna kuhinja s prostranim prostorom za druženje. Dvorište također nudi i vanjski bazen površine 28 m2 sa sunčalištem koje pruža izuzetan komfor i privatnost. Iza vile nalazi se parking za najmanje pet vozila, uređeni vrt s mediteranskim biljem i maslinama te drvena kućica koja služi kao spremište.

Vila je građena po najvišim standardima energetske učinkovitosti, koristeći najnovija dostignuća tehnologije u kombinaciji s prirodnim materijalima. Prozori i vrata su aluminijski s troslojnim IZO-staklom.
Luksuzno je opremljena svim aparatima i hrastovim namještajem izrađenim po mjeri.
Grijanje sanitarne vode vrši se s pomoću solarnih panela sa spremnikom vode koji se može grijati i električnim grijačima. Grijanje bazenske vode i vode za grijanje vrši se s pomoću visokoučinkovite dizalice topline.

Zbog svoje svestranosti i položaja, ova vila predstavlja odličan izbor i za investitore i za one koji traže luksuzni dom.

Orijentacija: Jug - Zapad - Sjever - Istok
Grijanje: sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Visina stropa: 2,80 m
Parking: pet parkirnih mjesta
Vlasništvo: uredno

Cijena: 1.250.000 eura

ID KOD AGENCIJE: 4673
Broj oglasa
30755
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 395 m² Crikvenica Crikvenica (BHN10457548)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Primorsko-Goranska Županija, Crikvenica, Crikvenica, 51260) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind