Prodajem stambeno poslovnu kucu u Kaknju, 430 m², Kakanj

Cijena na upit
  • 430 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Bosna i Hercegovina
Regija
Federacija Bosne i Hercegovine
Grad
Kakanj
Lokacija (adresa, grad, ...)
Sehidska bb
Poštanski broj
72240
Površina
430 m²
Okućnica (površina)
645 m²
Godina gradnje
1988
Stanje objekta
U dobrom stanju
Vrsta grijanja
Centralno toplana
Vrsta poda
Ostalo
Orjentacija
Istok,Zapad
Osnovni priključci
  • Voda
  • Struja
  • Kanalizacija
Opis objekta
Nekretnina ima oko 430m2 stambeno-poslovnog prostora, zemljište 645m2, nalazi se u užem centru grada. Pored srednjoskolskog centra , sportske dvorane , osnovne skole i drugih zanimljivosti. Stambeno poslovni objekat je pogodan za razne djelatnosti a idealno bi bilo za zubnu polikliniku ili slicnu djelatnost uz razne mogucnosti po zelji kupca. Objekat ima prikljucak na gradsko centralno grijanje i trofaznu struju. Trenutno u kuci zivi jedna familija a objekat se moze pogledati uz obostrani dogovor preko podataka datim u opisu ovog oglasa. Oko 230 kvadrata je poslovni prostor prva etaza oko 100 mk druga oko 130 treca stambeni oko 100 mk i cetvrta stambeni isto oko 100mk.Kucu cijenim 149 hiljada eura. Kuca ima asvaltni prilaz i sve ostale pogodnosti,prosirivanje dogradnja i slicno. Posjedujem procjenu kuce od sudskog vjestaka/procjenitelja, koja je izvrsena 09/09/2021 god. Procijenjena vrijednost objekta je: 376,200,00 KM. Bruto povrsina stambeno-poslovnog objekta je -465,42 kv m a neto korisna povrsina je 379,22 kvadratnih metara. Za dodatne informacije mozete me kontaktirati na telefon ili putem vibera i emaila. Hvala.
Lokacija
Objekat se nalazi u uzem centru grada. Lociran je kod srednjoskolskog centra koji svake godine pohada stotine ucenika onih koji vozare ili su u blizini nastanjeni. Tu se nalaze i sportski tereni za kosarku ,odbjku,nogomet islicne sportske aktivnosti kao i dvorana za razne nastupe bilo pjevaca i slicno. U blizini se nalazi i dom kulture sa kino dvoranom kao i mnogi drugi prateci objekti. Kuca je na veoma lijepom i aktraktivnom mjestu , mirnom i odlicnom okolinom. Jednostavno za razne mogucnosti u poslovanju je atraktivna gradevina ili samo za stanovanje sve po izboru samog kupca.
Broj oglasa
29980
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 430 m² Kakanj (BHN81289943)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Bosna i Hercegovina, Federacija Bosne i Hercegovine, Kakanj, Sehidska bb, 72240) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind