Projekat, rezidencijalni kompleks vila, Pićan, 6000 m², Pićan

1 Euro
  • 6000 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Istarska Županija
Grad
Pićan
Poštanski broj
52332
Površina
6000 m²
Opis objekta
Istra - Pićan,

Predstavljamo Vam novi projekat nazvan \"residence Vilinska zavjetrina\", rezidencijalni kompleks sa 5 vila za odmor sa bazenima.

U srcu čarobne Istre, u idiličnoj općini Pićan, razvija se konceptualni projekt koji spaja izvanrednu eleganciju s čarima prirode i kulturnom baštinom regije.
Vilinska zavjetrina je rezidencijalni kompleks koji se sastoji od pet profinjenih vila za odmor, postavljenih u slikovitom okruženju blagih brežuljaka. Ovaj jedinstveni projekt nudi idealnu ravnotežu između tradicionalne istarske arhitekture i suvremenih udobnosti, stvarajući prostor koji odiše suptilnom elegancijom i udobnošću.

Svaka vila je pažljivo osmišljena kako bi pružila ne samo luksuzno utočište već i autentično iskustvo istarskog načina života. U skladu s najvišim standardima, svaka vila će se sastojati od prostrane dnevne zone, potpuno opremljene kuhinje i blagovaonice, te spavaćih soba s vlastitim luksuznim kupaonicama. Uz naglasak na detalje i kvalitetu materijala, svaka vila će se istaknuti svojim jedinstvenim karakterom.
Energija kompleksa će biti osigurana putem naprednih tehnologija, uključujući energetski učinkovite dizalice topline i podno grijanje, osiguravajući ugodnu temperaturu tijekom cijele godine. Pametni klima uređaji dodatno će pružiti osvježenje u toplim ljetnim mjesecima.

Ovaj projekt je usmjeren ka očuvanju okoliša i lokalne kulture, te je usklađen sa svim potrebnim standardima i propisima.
Trenutno se radi na dobivanju svih potrebnih dozvola kako bi se osiguralo neometano funkcioniranje i kvalitetan proizvod za buduće vlasnike ovih domova.

Stoga nudimo Vam iznimnu priliku da postanete ključni sudionik u našem ambicioznom projektu.
Vaša podrška i ulaganje ne samo da će vam omogućiti da ostvarite pozitivan utjecaj na naše društvo, već ćete također imati mogućnost ostvarivanja značajnih povrata na vaš kapital.
Naš projekt već je pokazao izvanredan potencijal i privukao je pažnju lidera industrije. Sada otvaramo vrata investitorima koji dijele našu strast i viziju, za one koji žele preuzeti inicijativu i voditi projekt prema uspjehu, nudimo ekskluzivnu mogućnost kupnje cijelog projekta. Ova opcija omogućuje da se projekt provede prema vašim smjernicama po sistemu ključ u ruke.
Dakle nudimo kompletnu asistenciju od izvođenja, kasnije do same prodaje ukoliko je to potrebno.
Naš tim posvećenih stručnjaka i industrijskih lidera stoji vam na raspolaganju da vam pruži sve potrebne informacije i podršku tijekom cijelog procesa. Vaša ulaganja bit će pažljivo upravljana kako bismo zajedno ostvarili maksimalni potencijal projekta.

Kontaktirajte nas za detaljne informacije i daljnje dogovore!

Općina Pićan pruža idealno okruženje za ovaj jedinstveni projekt, s bogatom poviješću, srednjovjekovnim ulicama i znamenitostima poput tornja i crkve sv. Mihovila, Pićan se ističe kao pravo blago Istre. Očaravajući potoci i slapovi dodatno upotpunjuju sliku prirodne ljepote ovog područja. Gostoljubivo stanovništvo i lokalna događanja stvaraju posebnu atmosferu koja poziva posjetitelje da istraže i dožive istarski način života, bilo povremeno ili možda čak i trajno.

Više detalja i vizualizacija uskoro.


Podaci i opisi nekretnina informativnog su karaktera te zadržavamo pravo na mogućnost nenamjerne pogreške.
Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani Ugovor o posredovanju, u slučaju odluke o kupnji razgledane nekretnine agencijska provizija iznosi 3% + PDV te se naplaćuje prilikom zaključenja Predugovora ili Ugovora o kupoprodaji.


ID KOD AGENCIJE: 774
Broj oglasa
31788
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 6000 m² Pićan (BHN10454746)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Istarska Županija, Pićan, 52332) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind