VILA SA POGLEDOM NA BRIJUNSKO OTOČJE, 236 m², Pula

1 Euro
  • 236 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Istarska Županija
Grad
Pula
Naselje
Štinjan
Poštanski broj
52100
Površina
236 m²
Broj spratova
2
Opis objekta
Ova vila suvremenog i elegantnog dizajna nudi izvanredan mediteranski ugođaj uz korištenje visokokvalitetnih materijala, prekrasan vanjski prostor za boravak i zadivljujući pogled na Brijunsko otočje. To je dvojni objekt veličine 236,69 m2 na prestižnoj lokaciji u Štinjanu.

Vila na ulaznoj razini ima dnevni boravak otvorenog plana s otvorom za kamin, blagovaonicu, gostinjski toalet i ostavu. Veliki klizni prozori otvaraju pristup vanjskoj terasi za blagovanje i opuštanje. Na ovoj razini možete i roštiljati i uživati na terasi za sunčanje uz prekrasan grijani bazen od 33 m2. Tu je i parking za 2 vozila te prekrasan vrt. Na prvom katu nalaze se tri prostrane spavaće soba s vlastitim kupaonicama od kojih dvije imaju i terasu. Također je tu i prostor za pranje rublja.
Vrhunski doživljaj je u eksterijeru sa bazenom kao i u interijeru sa 3 velike spavaće sobe i sauonom.
Na svakoj etaži terase, a posebno prostrana krovna terasa, pruža direktni pogled prema brijunskom otočju mjestu užitka rimskih careva. Prostor je oblikovan kako bi se maksimalno iskoristio užitak boravka na otvorenom, kao i beskompromisan doživljaj boravka u unutrašnjosti.

Ovo je dom u kojem možete živjeti svoj mediteranski san.

Navodimo samo neke od ključnih stavki:
- Pješice 500 m do mora
- Mirno okružje
- Vanjska stolarija – kompletna sa uključenim el. motorima za podizanje roleta za svaki otvor gdje se ugrađuju rolete, ugrađene rolete i komarnici, a sve kao proizvod Troha-dil (koemmerling profil, ton alux DB 703)
- Ulazna vrata INOTHERM System Schuco- ukupne debljine 95 mm
- Geberit vodokotlići duo fix
- Bazen - kompletna strojarnica, arm. betonska konstr. – sve instalacije za bazensku tehniku su ugrađene u betonsku školjku bazena
- Kompletan sustav podnog grijanja, klimatizacije i ventilacije instaliran u objekat, vanjska jedinica kao proizvod VIESSMANN tip VITOCAL 200-s
- Svi ogradni zidovi oko parcele izvedeni u arm. bet. konstrukciji do visine dozvoljene građevinskom dozvolom
- Ljetna kuhinja – ugrađeno i podno grijanje kao priprema za eventualno grijani prostor

Završetak navedenih radova na vili očekuje se krajem 06/2023.

Vila je okružena zelenilom i lijepim maslinicima uz čarobne zalaske sunca. Prekrasna šetnica kroz borovu šumu vodi do šljunčane plaže (cca 470 m).

ID KOD AGENCIJE: 3
Broj oglasa
31691
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 236 m² Štinjan Pula (BHN23805258)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Istarska Županija, Pula, Štinjan, 52100) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind