Kompleks bez kompleksa!, 1560 m², Prodaja, Ilidža

766.937,82 Euro
  • 1560 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Bosna i Hercegovina
Regija
Federacija Bosne i Hercegovine
Grad
Ilidža
Naselje
Blažuj
Godina gradnje
2012
Površina
1560 m²
Stanje objekta
U izgradnji
Osnovni priključci
  • Voda
  • Struja
Dodatne površine
  • Parking
  • Skladište
Opis objekta
Rental prestavlja prodaju poslovno-skladišnog kompleksa u izgradnji, sa pratećim sadržajima, koji se nalazi u industrijskoj zoni Blažuj. Pozicioniran je tako da se vrlo lako može pristupiti sa zapadnog ulaza/izlaza u grad, te je u neposrednoj blizini autoputa. Do samog kompleksa se dolazi asfaltnim putem, te je omugućen pristup velikim šleperima. Ova lokacija sama po sebi pruža izvrsne uslove za razvoj poslovanja. Kompleks se sastoji od poslovno skladišnog objekta u izgradnji površine 624 m2. Predviđen na dvije etaže sa kancelarijama i skladišnim prostorom, te teretnim liftom. Prizemlje ovog objekta je stropnom visinom prilagođeno proizvodnji i skladišnoj namjeni a krov je ravni krov sa svim elementima termo i hidro izolacije. Zatim, bravarske radionice površine 216 m2 , gdje su urađene elektroinstalacije za priključke uređaja i instalacija rasvjete. Onda,  dvije nastrešnice površine 720 m2 rađene od drvene građe, sa kosim krovom. Obezbijeđeni priključci vode, kanalizacije, hidrantske mreže kao i niskonaponske mreže. Površina parcele je 6.000 m2.
Kompletna parcela je ograđena, osigurana i spremna za nove vlasnike. Idelana prilika za vizionare u poslu da počnu sa realizacijom svojih novih poslovnih ideja u odličnom okruženju i sa većinom riješenim građevinskim planom i izgrađenim objektima višenamjenskog karaktera. 
Također, želimo naglasiti i mogućnost širenja kako u kvadratima samog kompleksa, tako postoji mogućnost širenja i same parcele. 
Za sve druge informacije, detalje, Vaš Rental stoji na raspolaganju!
ID 934
Haris
062 801 801 
Rental represents the sale of a business and storage facility that is currently under construction and which is located in the industrial zone Blažuj. Due to its convenient position, it is easily accessible from the western entrance/exit of the city and it is in the immediate vicinity of the highway. The facility itself is approachable by the asphalt road and large trucks and tugs can easily reach it. The area of the plot is 6000 square metres.
For other details, call your agent Haris on 062 801 801.
 
Broj oglasa
11962
Ref. broj agencije
934-1
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja Poslovni prostori 1560 m² Blažuj Ilidža (BHN39762458)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Bosna i Hercegovina, Federacija Bosne i Hercegovine, Ilidža, Blažuj) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind