Kreativa - poslovni prostor, najam, Baščaršija, 103 m², Iznajmljivanje, Sarajevo – Stari grad

1.278,23 Euro
  • 103 m²
Vrsta oglasa
Iznajmljivanje
Država
Bosna i Hercegovina
Regija
Federacija Bosne i Hercegovine
Grad
Sarajevo – Stari grad
Naselje
Baščaršija
Površina
103 m²
Vrsta grijanja
Centralno (Plin)
Orjentacija
Jug
Dodatne pogodnosti
  • Asfaltirani prilaz
Opis objekta
Rental iznajmljuje manji objekat u srcu Sarajeva na dobro poznatoj i opjevanoj Baščaršiji. Nekretnina je namjenjena poslovnoj djelatnosti, smještena u ulici Aščiluk - tik preko puta hotela "President". O lokaciji vjerovatno sve znate, okruženi ste velikim brojem kulturno-historijskih spomenika, bogatom gastronomskom ponudom, te velikim brojem smještajnih kapaciteta za posjetioce šehera.
103 m² raspoređena su na četiri etaže povezane unutrašnjim stubištem. Svaki od spratova je praktično jedna kancelarija,s tim da treba naomenuti da je prostorija na zadnjoj etaži nešto manja u odnosu na svoje tri prethodnice. Na raspolaganju su vam i dva mokra čvora, grijanje je etažno plinsko, na podovima laminat, a stolarija kvalitetna drvena. U skladu sa vašim željama i potrebama vlasnici su spremni uraditi neke osnovne zahvate kako bi vam dodatno olakšali.
Prostor je idealan za adresu vašeg predstavništva ili turističke agencije, a svakako pozivamo i one najkreativnije koji u planu imaju neku servisnu uslugu masi turista koja svakodnevno prodefiluje čaršijom.
Cijena mjesečnog najma iznosi 2.500 KM plus plaćanje režijskih troškova. Prostor je namjenjen isključivo dugoročnom najmu.
061 863 265
Emin
Broj oglasa
14394
Ref. broj agencije
1929-1
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Iznajmljivanje Poslovni prostori 103 m² Baščaršija Sarajevo – Stari grad (BHN96697371)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Bosna i Hercegovina, Federacija Bosne i Hercegovine, Sarajevo – Stari grad, Baščaršija) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind