Poslovni prostori na galeriji 15m2, 30m2, 45m2, naselje Grbavica, 15 m², Iznajmljivanje, Sarajevo – Novo Sarajevo

207,07 Euro
 • 15 m²
Vrsta oglasa
Iznajmljivanje
Država
Bosna i Hercegovina
Regija
Federacija Bosne i Hercegovine
Grad
Sarajevo – Novo Sarajevo
Naselje
Grbavica
Lokacija (adresa, grad, ...)
Grbavička
Broj spratova
1
Godina gradnje
2000
Površina
15 m²
Vrsta grijanja
Struja
Stanje objekta
Nedavno renoviran
Osnovni priključci
 • Voda
 • Struja
 • Telefon
Opis objekta
Izdaju se poslovni prostori površine 15m2, 30m2, 45m2 na galeriji Tržnice Grbavica, naselje Grbavica.
Objekat je sagrađen 2000. godine sa kvalitetnim materijalima završne obrade: pločice u cijelom objektu, Aluminijska vanjska i unutrašnja stolarija, lift, stakleni krov za željeznom konstrukcijom, itd.
 
Svaki prostor posjeduje zidnu pregradu koja se može ukloniti te prostor proširiti/smanjiti kako bi se zadovoljile različite potrebe budućih zakupaca. Također, u prostorima je postavljena kvalitetna ALU stolarija (unutrašnja i vanjska) sa staklenim kliznim vratima, što omogućava svakoj djelatnosti da bude vidno istaknuta.U svakom prostoru nalaze se zasebna mjerila potrošnje električne energije i vode koja se plaćaju po potrošnji.
 
Prostori su pogodni za obavljanje različitih vrsta djelatnosti kao što su: različite tipove biroa, različite kancelarijske poslove (advokatske, računovodstva, nabavke ) kao i za mnogobrojne trgovinske djelatnosti, skladišta, prehrambene grane, itd.
 
Cijene mjesečnog najma su: 15m2 – 405KM; 30m2 – 450KM i 45m2 – 675KM.Najbitnija karakteristika predmetne nekretnine je svakako naselje Grbavica, u čijoj je blizini smještena sva potrebna infrastruktura za kvalitetno i brzo obavljanje poslovnih aktivnosti.
 
Lokacija:
Poslovni prostori smješteni su na galeriji Tržnice Grbavica u ulici Grbavička, naselje Grbavica.
 
Objekat ima dva glavna ulaza dok je pristup galeriji omogućen ja sa tri strane stepeništa ili putem lifta.Poslovni objekat smješten je na jednom od najprometnijih lokacija na Grbavici, a sama lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti i brzini obavljanja poslovnih aktivnosti, te se u blizini nalaze: shoping centar Grbavica, Opština Novo Sarajevo, mnogobrojne ambasade, Ured visokog predsjedništva OHR, BH Pošta, ugostiteljski objekti, apoteka, ambulanta, banka, Vilsonovo šetalište, itd.Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže stajalište udaljeno samo nekoliko metara od objekta. Redovna trolejbuska linija saobraća svakih 10 minuta. Ispred i iza poslovnog objekta se nalazi zajednički parking prostor.
 
Standard:
Grijanje na struju. Vanjska aluminijska stolarija. Keramičke pločice na podovima i zidovima. Aluminijski portali. Lift. Automatski osigurači. Uredska rasvjeta.
 
Uslovi:
Minimalno trajanje zakupa 1 godina
Minimalan depozit u visini jedne mjesečne kirije
Broj oglasa
18474
Ref. broj agencije
629-1
 • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
  • Ocjena: 5
  • Ukupno glasova: 1
 • Prijavi oglas Otkaži prijavu
 • View QR Code View QR Code

Iznajmljivanje Poslovni prostori 15 m² Grbavica Sarajevo – Novo Sarajevo (BHN10613803)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Bosna i Hercegovina, Federacija Bosne i Hercegovine, Sarajevo – Novo Sarajevo, Grbavica, Grbavička) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind