Četverosoban/ Čengić Vila/ 98m2, 98 m², Sarajevo – Novo Sarajevo

117.085,84 Euro
  • 98 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Bosna i Hercegovina
Regija
Federacija Bosne i Hercegovine
Grad
Sarajevo – Novo Sarajevo
Naselje
Čengić Vila
Površina
98 m²
Opis objekta
Na prodaju luksuzan i komforan stan na lijepoj lokaciji u neposrednoj blizini glavne prometnice i javnog prevoza. Također u neposrednoj blizi stana nalazi se Osnovna škola i Supermarket Mercator, kao i ostali sadržaji neophodni za život kao što su mnogobrojni parkovi, igraonice, prodavnice i ugostiteljski objekti.
Stan je površine 98 m2 sa balkonom, a sadrži se od 3 spavaće sobe jednakih dimenzija od kojih svaka ima ugrađen američki plakar, velikog kompleksa ( dnevni boravak, trpezarija, kuhinja ), wc, kupatilo, hodnik, te ostava. Dnevni boravak je prostran i svjetao te orijentiran prema istoku i cijeli dan osunčan, a posebnu draž ima staklena stijena koja je instalirana na primarnoj strani i izlaz je na balkon.
U neposrednoj blizini zgrade se nalazi dovoljan broj parking mjesta ali postoji i mogućnost najma garaže odmah uz zgradu. Stan ima i podrum površine cca 5 m2.
Broj oglasa
17474
Ref. broj agencije
1641-1
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja stanova Sarajevo – Novo Sarajevo Čengić Vila 98 m² -soban (BHN76907915)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Bosna i Hercegovina, Federacija Bosne i Hercegovine, Sarajevo – Novo Sarajevo, Čengić Vila) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind