Četverosoban/ Novogradnja/ Skenderija/ Garaža/ 113m2, 113 m², Sarajevo – Centar

214.742,59 Euro
  • 113 m²4
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Bosna i Hercegovina
Regija
Federacija Bosne i Hercegovine
Grad
Sarajevo – Centar
Naselje
Skenderija
Površina
113 m²
Broj soba
4
Opis objekta
Prodaje se prostran četverosoban stan na Skenderiji 
ukupne površine 113 m2. Nalazi se na drugom spratu u zgradi novije gradnje sa sa liftom. Uz stan se prodaje i parking mjesto u zajedničkoj garaži u prizemlju objekta.  
Stan se sastoji od prostranog i svijetlog dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinje, tri spavaće sobe, gardarobera, dva kupatila, ostave sa vešerajem, garaže.
Potpuno je opremljen i namješten i takav se i prodaje.
Tehničke karakteristike: 
Grijanje u stanu je etažno plinsko, podna obloga je parket, stolarija je ALU, posjeduje: klimu, alarm, sigurnosna - blindo vrata, interfon, ostavu na spratu, vešeraj, garažu.....
Lokacija:
Stan se nalazi na Skenderiji - centralnoj gradskoj lokaciji, jednoj od najatraktivnijih lokacija za stanovanje u mirnom i sigunom okruženju na dovoljnoj udaljenosti od glavnih gradskih saobraćajnica.
 
U neposrednoj blizini se nalaze svi urbani gradski sadržaji i sve važne kulturno - administrativne institucije - sportska dvorana Skenderija, Akademije, univerziteti, ambasade, tržni centri, parkovi, šetnica uz Miljacku.....
 
Potpuno je opremljen i namješten i prodaje se u viđenom stanju.
Obzirom na kvalitet i lokaciju stan je atraktivan i pogodan za iznajmljivanje uposlenicima u međunarodnim organizacijama i ambasadama, pa može biti i dobra investicija.
Više informacija možete dobiti na slijedeće brojeve telefona ili putem e-maila: info@area.ba +387 33 262 210; +387 61 907 965; +387 61 198 366
Broj oglasa
17034
Ref. broj agencije
1625-1
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja stanova Sarajevo – Centar Skenderija 113 m² 4-soban (BHN15493810)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Bosna i Hercegovina, Federacija Bosne i Hercegovine, Sarajevo – Centar, Skenderija) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind