Četverosoban stan u prizemlju novogradnje 600m od mora, 96 m², Poreč

285,000 Euro
  • 96 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Istarska Županija
Grad
Poreč
Poštanski broj
52440
Površina
96 m²
Opis objekta
U idiličnom okruženju Poreča i njegove okolice ističe se stan u prizemlju s okućnicom, čija arhitektonska izvedba pruža iznimnu udobnost i funkcionalnost, a sve to na malom udaljenom odmaku od obale Jadranskog mora.

Elegantni ulazni hodnik pozdravlja posjetitelje, pružajući prostor za garderobu i ostavu s kompletnom infrastrukturom za veš kuhinju. Prostornost se proteže u dnevni dio otvorenog koncepta, uključujući blagovaonicu i suvremeno opremljenu kuhinju.

Spavaći segment stana smješten je sa strane, nudeći tri dobro dimenzionirane spavaće sobe i dvije impozantne kupaonice, čime se osigurava privatnost i luksuz za stanare. Kvaliteta življenja dodatno je poboljšana sustavima električnog podnog grijanja i klimatizacije.

Pozicioniranje stana unutar pješačke udaljenosti od ekskluzivnih restorana, kafića i trgovina čini ga iznimno povoljnim za svakodnevni život.


Podaci i opisi nekretnina informativnog su karaktera te zadržavamo pravo na mogućnost nenamjerne pogreške.
Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani Ugovor o posredovanju, u slučaju odluke o kupnji razgledane nekretnine agencijska provizija iznosi 3% + PDV te se naplaćuje prilikom zaključenja Predugovora ili Ugovora o kupoprodaji.


ID KOD AGENCIJE: 796
Broj oglasa
31779
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja stanova Poreč 96 m² -soban (BHN33545246)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Istarska Županija, Poreč, 52440) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind