Co-working space!, 149.64 m², Sarajevo – Centar

199.403,83 Euro
  • 149.64 m²4
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Bosna i Hercegovina
Regija
Federacija Bosne i Hercegovine
Grad
Sarajevo – Centar
Naselje
Centar
Površina
149.64 m²
Broj soba
4
Stanje objekta
Nedavno renoviran
Vrsta grijanja
Centralno (Plin)
Orjentacija
Sjever,Jug
Dodatne površine
  • Podrum
  • Dvorište/Vrt
  • Ostava
Dodatne pogodnosti
  • Protuprovalna vrata
Opis objekta
Rental prodaje atraktivan stan od svojih 150 m² korisne površine pogodan za poslovnu djelatnost ili stambeno uživanje. Nalazi se u strogom poslovnom i kulturnom centru grada (cca 100 metara od Narodnog pozorišta), u ulici Branilaca Sarajeva. Moderno adaptiran u višenamjenskom i otvorenom stilu, prostor je idealan za co-working ambijent. Prostor je smještnen na četvrtom, ujedno i zadnjem spratu zgrade bez lifta. Veliki plus predstavlja orijentacija ka mirnom i tihom dvorištu...
Površinu čine centralna radna prostorija sa velikim prozorskim otvorima cca 80 kvadrata, zajednička čajna kuhinja, tri manje sobe/kancelarije, dva toaleta i ulazni hodnik. Svijetla visina stropova iznosi tri metra što u kombinaciji sa pregršt prozorskih otvora daje nekretnini poseban ambijent. Adaptacija je, između ostalog, rađena u skladu sa znanošću o energijama prostora. Instalacije su kompletno zamijenjene, pri čemu je poseban akcenat stavljen na rasvijetu. Imate ambijentalnu (wall-washing style) i radnu sa elektronski reguliranim rasvjetnim tijelima postavljenim u dekorativnim policama  gornjeg oboda. Grijanje je etažno plinsko sa senzorima temperature i elektronskom regulacijom. 
Stanu pripadaju i dijelovi zajedničkih prostorija, tačnije dio tavana i zemljišta uz zgradu sa stražnje strane koje dogovorom može biti i parking prostor.
Topla preporuka za IT kompanije, nevladine organizacije, arhitektonske ili dizajnerske biroe.
Cijena iznosi 390.000 KM
Alma
061 803 796
Broj oglasa
11433
Ref. broj agencije
1467-1
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja stanova Sarajevo – Centar Centar 149.64 m² 4-soban (BHN15969416)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Bosna i Hercegovina, Federacija Bosne i Hercegovine, Sarajevo – Centar, Centar) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind