Crikvenica, Penthouse na odličnoj lokaciji, 100 m², Crikvenica

520,000 Euro
  • 100 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Primorsko-Goranska Županija
Grad
Crikvenica
Naselje
Crikvenica
Poštanski broj
51260
Površina
100 m²
Opis objekta
Dobrodošli u svoje primorsko prebivalište iz snova! Ovaj izvrsni penthouse, smješten samo nekoliko koraka od očaravajućeg mora i živopisnog središta grada, nudi rijetku priliku da se prepustite životu raskoši i udobnosti. Uz tri velikodušne spavaće sobe i dvije ukusno dizajnirane kupaonice, ova je rezidencija utočište udobnosti i stila.
Čim zakoračite u elegantnu dnevnu sobu, odmah ćete biti očarani prekrasnim pogledom na more koji se pruža pred vama. Besprijekorna integracija dnevnog boravka s modernom kuhinjom i blagovaonicom stvara skladan prostor koji poziva i na intimna okupljanja i velike proslave.
Istinski vrhunac ovog penthousea leži ne u jednom, već u dva privatna balkona, koji vam pružaju savršenu točku s koje možete svjedočiti zadivljujućim izlascima i zalascima sunca nad blještavim morem.
Predanost luksuzu proteže se i na pomno odabrani namještaj koji se može pohvaliti stilom i kvalitetom. Ovi vrhunski komadi promišljeno su odabrani kako bi poboljšali estetiku penthousea, osiguravajući rješenje \"ključ u ruke\" za vašu udobnost.
Smješten unutar novoizgrađene zgrade, ovaj penthouse odiše suvremenom elegancijom s najfinijim materijalima korištenim tijekom njegove izgradnje.
Iskoristite ovu rijetku priliku da ovaj prestižni penthouse postane vaš novi dom. Kontaktirajte nas sada kako biste dogovorili privatno razgledavanje i krenuli na putovanje kako biste ovo obalno utočište proglasili svojim.

ID KOD AGENCIJE: 5048
Broj oglasa
29814
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja stanova Crikvenica Crikvenica 100 m² -soban (BHN16385007)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Primorsko-Goranska Županija, Crikvenica, Crikvenica, 51260) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind