Crikvenica, strogi centar, novogradnja, 66 m², Crikvenica

332,500 Euro
  • 66 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Primorsko-Goranska Županija
Grad
Crikvenica
Naselje
Crikvenica
Poštanski broj
51260
Površina
66 m²
Sprat
1
Opis objekta
Na samo 250m udaljenosti od mora i strogog centra Crikvenice gradi se luksuzna zgrada sa 5 stanova. Pozicijski je smještena tako da su svi sadržaji na par minuta lagane šetnje.

Ovdje prodajemo stan koji se nalazi na prvom katu, a sastoji se od prostrane kupaone i spavaće sobe te open space dnevnoga dijela kojega čine kuhinja sa blagovaonom i dnevni boravak.

Materijali koji se koriste u gradnji, a isto tako i predviđeni završni materijali, su vrhunske kvalitete, pa će tako ovaj stan raspolagati sa protuprovalnim vratima, vrhunskom keramikom i sanitarijama te prvoklasnim visokokvalitetnim parketom u sobama, klimama, PVC stolarijom sa komarnicima itd....Grijanje u svim stanovima biti će \"Nordijski radijatori - wi-fi, smart sistem, a klimatizacija će biti riješena s klimama. Zgrada će imati i lift, tako da je ovo idealna prilika za starije i teško pokretne osobe te osobe sa invaliditetom!!

ID KOD AGENCIJE: 3586
Broj oglasa
24403
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja stanova Crikvenica Crikvenica 66 m² -soban (BHN57020991)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Primorsko-Goranska Županija, Crikvenica, Crikvenica, 51260) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind