DIZAJNIRAN STAN S BAZENOM i WOW POGLEDOM, 127 m², Opatija

790,000 Euro
  • 127 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Primorsko-Goranska Županija
Grad
Opatija
Naselje
Ičići
Poštanski broj
51410
Površina
127 m²
Sprat
2
Opis objekta
Ovaj luksuzni apartman pruža pogled na kristalno čisto more, smješten na drugom katu moderno dizajnirane zgrade. Na samo 150 metara od obale, ova nekretnina predstavlja odličan spoj sofisticiranosti, komfora i neposredne blizine morske idile, čineći ga idealnim domom ili investicijskom prilikom.
Interijer ovog apartmana je pažljivo osmišljen kako bi stvorio prostran, otvoreni koncept prostora koji se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice. Svijetl tonovi dominiraju prostorom, dodajući mu prozračnost i lakoću, dok su moderni detalji brižljivo odabrani da bi se postigao balans između suvremenog dizajna i elegancije.
Središnje mjesto stana zauzima impresivni natkriveni balkon, koji se sasvim prirodno nadovezuje na dnevni boravak. Balkon pruža idealno mjesto za druženje na otvorenom, uz neometan panoramski pogled na more i slikovitu okolicu.
U stanu su dvije spavaće sobe dizajnerski vrlo kreativno osmišljene, svaka sa svojom opremljenom kupaonicom i el. podnim grijanjem. Svaka soba pruža ima pristup balkonu, stvarajući intimni prostor za opuštanje uz pogled na okolicu.
Također, stanu pripada i spremište u suterenu zgrade, idealno za pohranu stvari koje nisu svakodnevno u upotrebi. Vrt je zajednički za cijelu zgradu.
Stan je visoko kvalitetno opremljen i takav se i prodaje. Ventilokonvektori osiguravaju idealnu temperaturu kroz sva godišnja doba, a dodatnu pogodnost pruža i lift unutar zgrade.
Njegova lokacija je odlična - u neposrednoj blizini mora i centra Ičića, restorana, kafića i ostalih pogodnosti. Ičići, sa svojom jedinstvenom ravnotežom mirnog života i gradske živahnosti, pružaju idealno okruženje za ovu nekretninu koja obiluje luksuzom i elegancijom.

Naglasci:
- 150 m od mora
- pogled na more
- mirna lokacija
- Stilski i kvalitetno namješten
- Zajednički bazen i vrt
- Garaža


ID KOD AGENCIJE: 19
Broj oglasa
31681
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja stanova Opatija Ičići 127 m² -soban (BHN51007019)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Primorsko-Goranska Županija, Opatija, Ičići, 51410) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind