DRAMALJ ATRAKTIVNA NOVOGRADNJA, 200 m², Crikvenica

650,000 Euro
  • 200 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Primorsko-Goranska Županija
Grad
Crikvenica
Naselje
Dramalj
Poštanski broj
51260
Površina
200 m²
Opis objekta
Predstavljamo vam luksuzan stan sa prekrasnim pogledom na more. Ovaj donji stan je utjelovljenje elegancije i udobnosti, nudeći niz vrhunskih značajki i pogodnosti.

Uđite unutra i doživite vrhunsku udobnost s podnim grijanjem, Daikin toplinskom pumpom i klima uređajem, osiguravajući ugodno životno okruženje tijekom cijele godine. Vaša sigurnost je na prvom mjestu uz alarmni sustav i video nadzor koji osiguravaju mir.

Stan je opremljen sustavom pametne kuće koji vam omogućuje da s lakoćom upravljate različitim aspektima svog doma. Električne rolete dodaju dašak sofisticiranosti dok pružaju privatnost pritiskom na gumb.

Prepustite se stilu života s 5 zvjezdica uz hidromasažnu kadu i tursku kupelj, savršene za opuštanje i pomlađivanje. Stan dolazi potpuno namješten, što vam omogućuje da se uselite i odmah počnete uživati ​​u svom novom domu.

Parking nikada neće biti problem, jer ovaj stan uključuje garažu i dva natkrivena parkirna mjesta. S 3 spavaće sobe, od kojih svaka ima vlastitu kupaonicu, plus dodatni WC, imat ćete dovoljno prostora za obitelj i goste.

Ne propustite ovu nevjerojatnu priliku da posjedujete zaista izuzetnu nekretninu. Kontaktirajte nas sada kako biste dogovorili razgledavanje i iskusili vrhunac luksuznog življenja.

ID KOD AGENCIJE: 5012
Broj oglasa
29428
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja stanova Crikvenica Dramalj 200 m² -soban (BHN10492203)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Primorsko-Goranska Županija, Crikvenica, Dramalj, 51260) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind