Dvosobni stan u predgrađu Poreča, novogradnja, 66 m², Poreč

235,000 Euro
  • 66 m²3
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Istarska Županija
Grad
Poreč
Poštanski broj
52440
Površina
66 m²
Broj soba
3
Sprat
2
Opis objekta
Na prodaju je udoban dvosobni stan u fazi izgradnje, smješten u mirnom predgrađu Poreča, udaljenom svega 3 km od prekrasnih plaža Jadranskog mora. Stan se nalazi na drugom (zadnjem) katu zgrade, pružajući lijep pogled na okolno područje.

Stan će se sastojati od praktično raspoređenih prostorija, uključujući prostrani dnevni boravak s modernom kuhinjom i blagovaonicom, dvije udobne spavaće sobe, funkcionalnu kupaonicu i tri balkona koji će vam omogućiti uživanje na otvorenom.

U pogledu udobnosti, stan će biti opremljen podnim električnim grijanjem, pružajući ugodnu atmosferu tijekom hladnijih mjeseci. Također će biti ugrađeni klima uređaji za grijanje i hlađenje, omogućujući vam da održavate željenu temperaturu tijekom cijele godine. Prozori će biti kvalitetni i energetski učinkoviti, s roletnama koje će vam pružiti privatnost i kontrolu nad svjetlom.

Stanu će pripadati jedno parkirno mjesto, a postoji mogućnost kupnje dodatnog parkirnog mjesta i ostave, što će vam omogućiti praktično rješenje za pohranu vaših stvari.

Ova nekretnina se prodaje po sistemu \"ključ u ruke\", bez namještaja, pružajući vam mogućnost da osobno uredite prostor prema vlastitim preferencijama.

Važno je napomenuti da je ova nekretnina obuhvaćena sustavom PDV-a, te je PDV uključen u iskazanu prodajnu cijenu.

Podaci i opisi nekretnina informativnog su karaktera te zadržavamo pravo na mogućnost nenamjerne pogreške.
Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani Ugovor o posredovanju, u slučaju odluke o kupnji razgledane nekretnine agencijska provizija iznosi 3% + PDV te se naplaćuje prilikom zaključenja Predugovora ili Ugovora o kupoprodaji.


ID KOD AGENCIJE: 736
Broj oglasa
31820
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja stanova Poreč 66 m² 3-soban (BHN25007651)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Istarska Županija, Poreč, 52440) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind