Izuzetan luksuzni stan u Opatiji s wellness prostorom, 139 m², Opatija

1 Euro
  • 139 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Primorsko-Goranska Županija
Grad
Opatija
Naselje
Opatija - Centar
Poštanski broj
51410
Površina
139 m²
Opis objekta
Doživite vrhunski luksuz u ovom jedinstveno dizajniranom stanu, smještenom u sofisticiranoj novogradnji s ukupno osam stambenih jedinica. Nestvarno lijep pogled na Jadransko more, visoko kvalitetni materijali i fantastična lokacija samo su neke od karakteristika koje će vas oduševiti.
Jedan od najatraktivnijih aspekata ovog stana je vlastiti wellness prostor, savršen za relaksaciju i osvježenje nakon dugog dana. Ovdje možete stvoriti svoj vlastiti spa doživljaj unutar doma, pružajući vam vrhunski komfor i luksuz.
Stan je jugozapadno orijentiran, što znači da je obasjan suncem tijekom većeg dijela dana. Svijetao i prozračan dnevni boravak s blagovaonicom, otvorena kuhinja s ostavom, dvije prostrane spavaće sobe i tri kupaonice čine ovaj stan zaista posebnim.
Velike staklene stijene omogućavaju neometan pogled na more iz cijelog stana, a prostrana terasa i okućnica omogućavaju vam da uživate u ovom prekrasnom pogledu dok se opuštate na otvorenom.
Vrhunski materijali visoke kvalitete korišteni su u svim aspektima ovog stana, od ručno izrađene unutarnje stolarije do Schüco aluminijumske vanjske stolarije, električnog podnog grijanja (dnevni boravak i kupaonice), sustava hlađenja i Smart Home tehnologije.
Uz sve to, stan se može pohvaliti i sa dva garažna parkirna mjesta, ostavom, velikim zajedničkim bazenom i prostranom okućnicom, dok lift osigurava lagan pristup svim etažama. Nekoliko minuta hoda od plaže, ovaj stan pruža izvrsnu kombinaciju gradskog i morskog života.
Ukoliko tražite stambeni prostor koji je suvremeno dizajniran, luksuzno opremljen i nalazi se na fantastičnoj lokaciji, ovaj stan u Opatiji je pravi izbor za vas. Stan je spreman za useljenje, te vas pozivamo da dođete i otkrijete sve što ova prekrasna nekretnina nudi!


Mjesto:

- senzacionalan pogled na more
- centar Opatije, mirna pozicija
- trgovine za svakodnevne potrebe, doktori, ljekarne i dr. u neposrednoj blizini
- plaže, kafići i restorani u neposrednoj blizini
- do škola i vrtića se može brzo doći
- golf teren 20 tak km udaljen
- javni prijevoz


ID KOD AGENCIJE: 31
Broj oglasa
31671
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja stanova Opatija Opatija - Centar 139 m² -soban (BHN12443983)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Primorsko-Goranska Županija, Opatija, Opatija - Centar, 51410) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind