Nova godina - novi početak! Fantastičan porodični stan, centar, Sarajevo, 76 m², Sarajevo – Centar

74.137,32 Euro
  • 76 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Bosna i Hercegovina
Regija
Federacija Bosne i Hercegovine
Grad
Sarajevo – Centar
Naselje
Koševsko brdo
Površina
76 m²
Stanje objekta
Potrebno renovirati
Vrsta grijanja
Centralno (Plin)
Dodatne površine
  • Balkon
  • Ostava
Dodatne pogodnosti
  • Asfaltirani prilaz
  • Protuprovalna vrata
Opis objekta
Rental prodaje trosoban stan na Koševskom brdu, u ulici Maria Mikulića. Riječ je o stanu na trećem spratu niže zgrade, smještene u osunčanom i mirnom donjem dijelu naselja. U neposrednoj blizini zgrade su rezidencijalne kuće u kojima žive predstavnici diplomatskog kora u BiH kao i bosanskohercegovačka krema društva - pa ako i vi želite među elitu, ovo je prava prilika ;-)
Otvorenog pogleda i odličnog rasporeda, stan će vas kupiti na prvu, a budući da je u izvornom stanju imate odličnu priliku prilagoditi ga i adaptirati prema svojim željama i ukusima. Autobusko stajalište je na 2 minute od zgrade, Avaz Twist Tover na 5, pa ako još malo nastavite za tili čas ste u Kranjčevićevoj. Zgrada je okružena zelenilom, građena je osamdesetih, a ispred ćete lako naći parking mjesto za svog četverotočkaša. Plus do plusa, zar ne?
Površinu 76 m² čine dnvevni boravak s izlazom na balkon, trpezarija, kuhinja, dvije spavaće sobe, kupatilo, toalet, ostava te ulazni hodnik. Grijanje u stanu je etažno plinsko, vrata su blindirana, a na podovima je parket koji uz brušenje i lakiranje može služiti svrsi...
S obzirom da svaka prostorija u stanu ima prozore, te da se u svaku ulazi iz hodnika lako je od ovog stana napraviti troiposoban, ako je vrijeme da svako dijete dobije svoj kutak. U svakom slučaju, porodična nekretnina za poželjeti!
Cijena stana iznosi 145.000 KM!
Za više informacija - telefon u ruke!
061 803 796 - Alma
061 882 916 - Anel
Broj oglasa
9912
Ref. broj agencije
1516-1
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja stanova Sarajevo – Centar Koševsko brdo 76 m² -soban (BHN17179160)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Bosna i Hercegovina, Federacija Bosne i Hercegovine, Sarajevo – Centar, Koševsko brdo) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind