Novogradnja Ciglane, 64 m², Sarajevo – Centar

117.597,13 Euro
  • 64 m²3
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Bosna i Hercegovina
Regija
Federacija Bosne i Hercegovine
Grad
Sarajevo – Centar
Naselje
Ciglane
Površina
64 m²
Broj soba
3
Opis objekta
Stambeno-poslovni objekat  se nalazi na Ciglanama, općina Centar, Sarajevo. U neposrednoj blizini stambeno-poslovnog objekta nalaze se olimpijska dvorana Zetra, fudbalski stadion Koševo, pijaca Koševo-Ciglane, benzinska stanica Energopetrol, osnovna škola Mehmed-beg Kapetanović Ljubušak i ostali urbani sadržaji. U blizini stambeno-poslovnog objekta je glavni saobraćajni pravac prema Tuzli. Posebno je značajna blizina sportskih objekata i terena.Parkiranje je predviđeno u sklopu vlasničke parcele i to 7 garažnih mjesta.
Objekat  predstavlja spoj modernog dizajna, kvalitetne gradnje, fleksibilnog stambenog prostora i velike energetske učinkovitosti te kao takav je idealno mjesto za život modernog čovjeka. Netto površina objekta iznosi cca 610m², spratnosti S+P+2, a sačinjavaju ga tri stambene jednice, poslovni prostor, kao i garažna mjesta sa ostavama.
Garažna mjesta i ostave se nalaze u suterenu objekta, a pristup je omogućen liftom i unutrašnjim stepeništem.
U prizemlju je planiran poslovni prostor u koji se ulazi sa sjeverne strane.
Prva etaža sadrži dvije stambene jedinice od 63,32m² i 73,90m², dok drugu etažu čini jedan stan veličine 139,52m² zajedno sa krovnom terasom.
Do svake stambene jedinice se dolazi preko zajedničkog prostora: stepeništa i lifta.
Fasada objekta je planirana od najkvalitetnijeg matarijala, u vidu termo fasade d=15cm i d=20cm sa završnom obradom od silikatne tonirane žbuke (tipa STO).
Krov objekta je planiran u vidu ravnog prohodnog krova, sa završnom oblogom od betonskih prefabrikovanih ploča. Planirano je postavljanje kamenih klupica na holkerima ograda na terasi i ravnom krovu ljepljenjem kvalitetnim flexibilnim građevinskim ljepilom. Odvod vode sa krova riješen je krovnim slivnikom sa grijačima.
Unutrašnje stubište, hodnici i stepenice će biti finalno obrađeni keramikom (čelo stepenica će biti obrađeno kamenom), ograda se formira od metalnih ispuna i ukruta u kombinaciji sa drvenim impregniranim rukohvatom i dekorativnim gredicama. Planirana je ugradnja jednog lifta, kao vertikalne komunikacije, koja povezuje podrum tj. garaže sa stambenim jedinicama, sa svim potrebnim atestima i garancijama za kvalitet.
Prostori stambenih jedinica imaju svijetlu visinu 257cm i 266cm. Zidovi koji dijele prostor dva stana su opečni.
U ulaznom prostoru - vjetrobranu planirani su poštanski sandučići.
Broj oglasa
10924
Ref. broj agencije
1326-1
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja stanova Sarajevo – Centar Ciglane 64 m² 3-soban (BHN94336248)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Bosna i Hercegovina, Federacija Bosne i Hercegovine, Sarajevo – Centar, Ciglane) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind