Očaravajući luksuzan stan u novogradnji, Opatija, 124 m², Opatija

1 Euro
  • 124 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Primorsko-Goranska Županija
Grad
Opatija
Naselje
Opatija - Centar
Poštanski broj
51410
Površina
124 m²
Opis objekta
Dobrodošli u vaš novi dom, gdje će vam luksuz i komfor pružiti neopisivo zadovoljstvo. Ovaj elegantni stan, smješten u suvremenoj zgradi s osam stambenih jedinica, čeka da vas očara svojom sofisticiranošću i impresivnim pogledom na Jadransko more.
Iz svakog kutka ovog stana možete uživati u prekrasnom pogledu na morsku pučinu, a kada poželite osjetiti morski zrak, plaže su vam na dohvat ruke - samo nekoliko minuta hoda udaljene. Stan je idealan za one koji traže kombinaciju udobnosti i elegancije, te blizine svim gradskim sadržajima.
Stan je dizajniran s otvorenim stambenim prostorom koji je savršeno povezan s terasom, što omogućava bezbrižno uživanje u mediteranskom načinu života.
Velika terasa i okućnica pružaju prekrasan prostor za opuštanje, uživanje u pogledu ili čak organizaciju društvenih okupljanja na otvorenom. Veliki i atraktivni zajednički bazen pruža dodatnu dozu luksuza, dok dizalo omogućava lagan pristup svim etažama.
Pored svega ovoga, stan se može pohvaliti i sa dva garažna parkirna mjesta, ostavom, vrhunskim materijalima, električnim podnim grijanjem, fancoilerima za hlađenje, Smart Home tehnologijom i mnogim drugim luksuznim detaljima. Stan je useljiv odmah, a njegova unutrašnjost i vanjština odišu elegancijom i sofisticiranošću.
Ne propustite priliku da živite u jednom od najljepših dijelova Opatije, gdje će vas svaki dan dočekivati nevjerojatan pogled na more. Ovaj stan pruža vam priliku da svaki dan uživate u luksuzu i udobnosti, dok je istovremeno blizu svim urbanim sadržajima. Očekujemo vaš poziv da zajedno otkrijemo sve što ovaj predivni stan nudi!

Mjesto:

- senzacionalan pogled na more
- centar Opatije, mirna pozicija
- trgovine za svakodnevne potrebe, doktori, ljekarne i dr. u neposrednoj blizini
- plaže, kafići i restorani u neposrednoj blizini
- do škola i vrtića se može brzo doći
- golf teren 20 tak km udaljen
- javni prijevoz

ID KOD AGENCIJE: 30
Broj oglasa
31672
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja stanova Opatija Opatija - Centar 124 m² -soban (BHN11653492)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Primorsko-Goranska Županija, Opatija, Opatija - Centar, 51410) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind