Okrug/Dvosobni stan sa pogledom S4, 66 m², Trogir

250,000 Euro
  • 66 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Splitsko-Dalmatinska Županija
Grad
Trogir
Naselje
Čiovo
Poštanski broj
21220
Površina
66 m²
Opis objekta
Posredujemo u prodaji stana S4 koji se nalazi na osunčanoj južnoj strani 80 m od mora. Stan stambene površine 66 m2 nalazi se na visokom prizemljuj moderne novoizgrađene zgrade koja ima 14 stanova. Stan se sastoji od dvije spavaće sobe, kupaonice, ostave, prostranog dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice. Iz dnevnog dijela se izlazi na terasu od 18 m2 sa koje se pruža prekrasan pogled na more i otoke. Zgrada je izgrađena prema najnovijim standardima gradnje, stanovi su klimatizirani i imaju podno grijanje, a zgrada ima zajednički bazen i lift. Stanu pripada jedno vanjsko parkirno mjesto ali postoji mogućnost kupnje i garažnog mjesta u iznosu od 25 000 EUR.
Fantastična lokacija cca 80 m od mora i blizu svih turističkih sadržaja čini ovu nekretninu odličnom prilikom. Ovaj stan u novogradnji je jedinstvena investicijska prilika idealna za cjelogodišnji boravak ili turistički najam. Očekivani završetak radova je u proljeće 2024 godine.

Za dodatne informacije kontaktirajte nas putem maila ili telefona.

CIJENA: 250.000,00 EUR


ID KOD AGENCIJE: 112
Broj oglasa
31191
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja stanova Trogir Čiovo 66 m² -soban (BHN10377846)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Splitsko-Dalmatinska Županija, Trogir, Čiovo, 21220) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind