Opatija,1S+DB, 54 m2, predivan stan kraj mora, 54 m², Opatija

1,150 Euro
  • 54 m²8
Vrsta oglasa
Iznajmljivanje
Država
Hrvatska
Regija
Primorsko-Goranska Županija
Grad
Opatija
Naselje
Opatija - Centar
Poštanski broj
51410
Površina
54 m²
Broj soba
8
Sprat
1
Opis objekta
Prekrasno uređeni, potpuno novoadaptirani, atraktivan stan na odličnoj lokaciji blizu mora i plaže, uz samu šetnicu u centru Opatije. Nalazi se na prvome katu zgrade, potpuno je namješten i vrhunski opremljen. Stan ima dnevni boravak, kuhinju s blagovaonskim visokim dijelom za ručavanje, ulazni hall, predsoblje, spavaću sobu, kupaonu i utility prostor-ostavu. Grijanje je podno u cijelome stanu s podešavanjem za svaku prostoriju posebno, a u dnevnom dijelu ali također prikladna za cijeli prostor je moderna klima Mitsubishi double senzor system ( senzor pokreta). Parket vrhunski hrastov proteže se kroz cijeli stan, osim kupaone, što daje ugodnu toplinu prostora, isto tako i boja-materijal radne površine u kuhinji, također i jedaći dio se izvanredno uklopio sa kvalitetnom kuhinjom i predivnom sofom na razvlačenje te komodom . Stropovi su uređeni da zadrže izgled gospodskog opatijskog stana isto kao i hodnik-ulazni prostor, no osvijetljeni su modernim i luksuznim rasvjetnim tijelima koji su naglasili ljepotu interijera.
Posuđe u kuhinji je prikladno za indukcijsku kuhalnu ploču. Također su tu i aparat za kavu, mikseri, sokovnici, i ostala pomagala. Poštto se radi o prvom najmu posteljina i neophodni ručnici idu uz dodatnu opremu. Perilica posuđa i perilica rublja su već u stanu.
Od režija se plaća internet (prošireni paket), struja, voda i odvoz smeća, a plaćaju se fiksno i iznose 200 eura.
Stan odiše profinjenošću, kvalitetom i jednostavnošću , a zgrada je okružena decentnim zelenilom i biljem te nudi mogućnost ugodnog stanovanja kraj samog mora.
Parkirno mjesto je u privatnoj okućnici. Najmoprimac može koristiti i ostavu u suterenu zgrade prema izboru. Izvrstan stan za modernog covjeka ili par, koji mogu uživati u ljepoti prostora, ali i oazi za odmor u blizini mora.
Manuela 099 45 12 330
099 282 7750



ID KOD AGENCIJE: 5958
Broj oglasa
27429
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Iznajmljivanje stanova Opatija Opatija - Centar 54 m² 8-soban (BHN80463472)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Primorsko-Goranska Županija, Opatija, Opatija - Centar, 51410) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind