OPATIJA CENTAR PENTHOUSE, 2 ETAŽE POGLED MORE, 215 m², Opatija

1 Euro
  • 215 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Primorsko-Goranska Županija
Grad
Opatija
Naselje
Opatija - Centar
Poštanski broj
51410
Površina
215 m²
Sprat
3
Opis objekta
Otkrijte vrhunski luksuz u srcu Opatije s ovim ekskluzivnim penthouseom koji se prostire na dvije etaže. Ovaj iznimno dizajnirani stan pruža vam neusporedivu priliku da živite na jednoj od najpoželjnijih lokacija na Jadranu, s nevjerojatnim pogledom na more i neposrednom blizinom centra grada.
Penthouse je dio ekskluzivne zgrade s ukupno 9 stanova, s tim da se ističe svojim jedinstvenim karakteristikama. S neto površinom od 185,60 m2, plus sunčalište na krovu od 29 m2 i privatni bazen od 15 m2, ovaj stan nudi prostranost i luksuz koji nadmašuju očekivanja.
Uživajte u privatnosti svog bazena na krovnoj terasi, opremljenog protustrujnim plivanjem i integriranim jacuzzijem. Bazen ima termo poklopac i pripremu za grijanje i daljinsko reguliranje, što vam omogućava da ga koristite tijekom cijele godine.
Stan se sastoji od tri komforne spavaće sobe, svaka sa svojom kupaonicom i garderobom. Master spavaća soba ima dodatni luksuz u obliku privatne saune. Otvoreni koncept dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice stvara prozračan i svijetao prostor, dok staklene stijene vode na veliku natkrivenu terasu i balkon.
Pristup sunčalištu omogućen je kroz električno pokretanu kupolu koja otvara put do krovne terase, pružajući vam privatni kutak za opuštanje i uživanje u pogledu.
Penthouse dolazi s tri velika garažna mjesta, plus dodatnim prostorom za ostavu. Sustav grijanja i hlađenja temelji se na dizalici topline, s podnim grijanjem u svim prostorijama i ventilokonvektorima za hlađenje ili grijanje. Sve je daljinski upravljivo.
Za dodatnu sigurnost i privatnost, lift s kodom ili ključem dostupan je isključivo vlasniku penthousea i direktno vodi u stan.
Rok završetka radova je ljeto sljedeće godine (2024), što vam pruža priliku da postanete vlasnik ovog iznimnog doma u pravo vrijeme za uživanje u ljetnim mjesecima.
Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da živite u luksuzu na jednoj od najljepših lokacija na Jadranu. Ovaj penthouse u Opatiji pruža sve što možete poželjeti za vrhunski životni stil.


Mjesto:

- senzacionalan pogled na more
- centar Opatije, mirna pozicija
- trgovine za svakodnevne potrebe, doktori, ljekarne i dr. u neposrednoj blizini
- plaže, kafići i restorani u neposrednoj blizini
- do škola i vrtića se može brzo doći
- golf teren 20 tak km udaljen
- javni prijevo

ID KOD AGENCIJE: 34
Broj oglasa
31668
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja stanova Opatija Opatija - Centar 215 m² -soban (BHN11957675)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Primorsko-Goranska Županija, Opatija, Opatija - Centar, 51410) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind