Prekrasan apartman s pogledom na Kvarnerski zaljev, 88 m², Omisalj

560,000 Euro
  • 88 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Primorsko-Goranska Županija
Grad
Omisalj
Naselje
Omišalj
Poštanski broj
51513
Površina
88 m²
Sprat
2
Opis objekta
Omišalj kao najstarije mjesto na otoku Krku smjestio se na hridi na 85 m nadmorske visine koja štiti zaljev od naleta bure i ima najljepši pogled na Kvarnerski zaljev. Kulturno je središte otoka Krka, a osim dominantnog položaja poznat je po lijepim plažama i čistim morem što je potvrđeno dobivanjem plavih zastavica.

Na parceli od 980 m2 razvija se projekt modernog dizajna sa spektakularnim pogledom na more, grad Rijeku i predivnu Opatiju.

Na drugom katu rezidencijalne zgrade, orijentacije prema zapadu, prodaje se apartman s pogledom na more.
Apartman na zapadnoj strani proteže se na 88.53 m2, a sastoji se od dvije komforne spavaće sobe od kojih svaka ima po 12 m2 te svaka soba ima velike prozore od poda do stropa. Moderno uređena kupaonica je prepuna svjetlosti, a dnevni boravak je u sklopu s kuhinjom i blagavaonicom. Kuhinja ima granitnu radnu ploču, indukcijsku ploču, perilicu za posuđe te pećnicu. Natkrivena terasa, od 10.30 m2, štiti od sunca i kiše i omeđena je staklenom ogradom tako da ne ometa predivan pogled u bilo koje doba dana.

Apartman ima podno grijanje preko toplinske pumpe s mogućnošću paljenja grijanja i hlađenja preko interneta (kompletna smart tehnologija). Na zgradi je aluminijska stolarija s elektronskim podizačima roleta. Apartmanu pripada jedno parking mjesto, a od dodatne opreme ugrađuju se punjači za punjenje električnih automobila. Do prekrasne plaže ima cca. 550m, a do centra grada 1000m.

ID KOD AGENCIJE: EI-3240
Broj oglasa
29497
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja stanova Omisalj Omišalj 88 m² -soban (BHN17574116)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Primorsko-Goranska Županija, Omisalj, Omišalj, 51513) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind