PREKRASAN STAN, 5 spavaćih soba, 500 M od plaže, 123 m², Medulin

430,000 Euro
  • 123 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Istarska Županija
Grad
Medulin
Naselje
Premantura
Poštanski broj
52203
Površina
123 m²
Opis objekta
Sa zadovoljstvom vam predstavljamo ovu fantastičnu nekretninu u samom srcu Premanture, a opet u blizini prekasnih plaža i rt Kamenjaka. Kuća je kompletno renovirana i stan se prodaje potpuno namješten.
Ukupna površina ovog kvalitetnog stana iznosi 123,35 m2. Unutar stana se nalazi ukupno 5 spavaćih soba, 2 kupaonice, kuhinja i blagovaonica, dnevni boravak te tehnička soba. Uživajte u prostranim nenatkrivenim terasama te natkrivenim terasama koje omogućavaju savršen prostor za opuštanje.
Kvaliteta je ključna u ovom stanu, s modernom kućnom tehnologijom, podnim grijanjem na dizalicu topline i klima uređajima za hlađenje. Interijer je dovršen s keramičkim podovima i PVC stolarijom, nudeći potpuni komfor i eleganciju.
Vanjski prostor ove kuće je pravi dragulj, s privatnim dvorištem koje uključuje jacuzzi i terasu. Kuća je kompletno ograđena, pružajući potpunu privatnost. S vrtnom garniturom, velikim terasama i prostorima za odmaranje, ovaj je dom savršeno mjesto za opuštanje i uživanje u mirnom okruženju.
Ova kuća se već može pohvaliti izvrsnim rezultatima bookinga, a kompletna usluga može se prenijeti na novog vlasnika, što čini ovu nekretninu idealnom za investiciju.
Nalazi se na odličnoj lokaciji, s restoranima, barovima i kafićima na pješačkoj udaljenosti, ovaj dom pruža savršenu ravnotežu između gradskog života i privatnosti.
S obzirom na sve ove izvanredne karakteristike, ova je kuća odlična prilika za stvaranje doma iz snova ili za investiciju.

Mjesto:

Premantura je malo slikovito mjesto smješteno na najjužnijem vrhu istarskog poluotoka južno od grada Pule u Istri. Osim prirodnih ljepota i kulturnog nasljeđa, samo nekoliko minuta od Premanture nalazi se rt Kamenjak – mali poluotok koji se sastoji od više od 30 km obale s kristalno plavim morem, brojnim uvalama i prekrasnim plažama koje je svjetski poznati turistički vodič Lonely Planet proglasio kao jednu od 10 najboljih plaža na Mediteranu.

Restorani, kafići, pekara, trgovina- pješice lako dostupni
Aerodrom Pula 17 km

ID KOD AGENCIJE: 40
Broj oglasa
31664
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja stanova Medulin Premantura 123 m² -soban (BHN15757043)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Istarska Županija, Medulin, Premantura, 52203) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind