Prostrani trosoban stan 600m od mora, Poreč okolica, 91 m², Poreč

265,000 Euro
  • 91 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Istarska Županija
Grad
Poreč
Poštanski broj
52440
Površina
91 m²
Sprat
2
Opis objekta
Istra - Poreč okolica,

U mirnom okruženju Poreča, na svega 600 metara udaljenosti od obale Jadranskog mora, smješten je prostrani stan koji predstavlja savršenu kombinaciju suvremenog stila i udobnosti.

Ovaj moderno uređen stan nudi prostran dnevni boravak spojen s blagovaonicom i kuhinjom, stvarajući otvoren i funkcionalan prostor. Velika natkrivena terasa pruža dodatnu mogućnost uživanja u vanjskim trenucima, dok se u odvojenom spavaćem dijelu smještaju tri prostrane spavaće sobe i dvije elegantne kupaonice.

Za udobnost tijekom cijele godine brinu se električno podno grijanje i klima uređaji, pružajući savršenu kontrolu nad temperaturom u svakom trenutku. Stan je smješten na pješačkoj udaljenosti od restorana, kafića, dućana i ostalih bitnih sadržaja, čime se omogućuje praktičan i jednostavan život.

Svojom idealnom lokacijom i bogatom ponudom u okolici, ova nekretnina predstavlja izvrsnu priliku kako za trajni boravak, tako i za turistički najam. Osvježavajući morski zrak, mirna okolica i moderni interijer čine ovaj stan savršenim domom ili investicijom u opušteni životni stil.

Podaci i opisi nekretnina informativnog su karaktera te zadržavamo pravo na mogućnost nenamjerne pogreške.
Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani Ugovor o posredovanju, u slučaju odluke o kupnji razgledane nekretnine agencijska provizija iznosi 3% + PDV te se naplaćuje prilikom zaključenja Predugovora ili Ugovora o kupoprodaji.


ID KOD AGENCIJE: 801
Broj oglasa
31774
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja stanova Poreč 91 m² -soban (BHN12434683)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Istarska Županija, Poreč, 52440) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind