Put svile - prodaja, četverosoban stan, Centar, Sarajevo, 101 m², Sarajevo – Centar

173.839,24 Euro
  • 101 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Bosna i Hercegovina
Regija
Federacija Bosne i Hercegovine
Grad
Sarajevo – Centar
Naselje
Mejtaš
Površina
101 m²
Vrsta grijanja
Centralno (Plin)
Orjentacija
Istok,Zapad
Dodatne površine
  • Ostava
Dodatne pogodnosti
  • Namješten
  • Asfaltirani prilaz
  • Opremljena kuhinja
  • Protuprovalna vrata
Opis objekta
Rental vam nudi po svemu unikatan stan na najljepšoj lokaciji sarajevskog centra. Na uglu ulica Gabelina i Čekaluša prodajemo fantastičan i vrlo lijepo i luksuzno renoviran stan površine 101 kvadrat. Stan se nalazi na ugodnom prvom spratu, a čine ga predulaz te hodnik iz kojeg se ulazi u sve prostorije: veliki dnevni boravak, tri spavaće sobe, kuhinja s trpezarijom, kupatilo i wc. Izrazito svijetao, stropova visokih gotovo 4 metra, s odličnim parketom na podovima, drvenom vanjskom stolarijom, kuhinjom urađenom po mjeri sa svim aparatima, velikim plakarima u spavaćim sobama... ovom stanu ćete eventualno dati dašak sebe, za sve ostalo pobrinuli su se sadašnji vlasnici. Stan ima etažno plinsko grijanje, a zbog najbolje austrougarske gradnje i debelih zidova, ovaj stan biće vam ugodna i hladnjikava oaza ljeti, a topli dom zimi. 
Sama lokacija je već puno puta opisana, a mnoge Sarajlije će vam reći da je riječ o najljepšem naselju Sarajeva. Protkano patinom, oživljeno glasovima djece iz najbolje osnovne škole u Sarajevu, a koja je odmah preko puta stana, začinjeno susretima s glumcima iz Sartra koji su prve komšije, dobra klopa u poznatoj Avliji... ovo naselje omogućit će vam da uživate pravi gradski sarajevski šmek. Naravno, uz sve nabrojano važno je reći da vam je poslovna gradska zona udaljena samo desetak minuta lagane šetnje, pa će ovaj stan odlično odgovoriti vašim potrebama ukoliko ste malo veća obitelj koja želi živjeti u centru Sarajeva, ali zadržati dozu intime i mira. Takođe, stan će se odlično pokazati i na rentijerskom tržištu jer je idealan dom npr. predstavnicima diplomatskog kora. 
Preko puta stana je i garaža koju možete kupiti uz stan (cijena je 20.000 KM).
Za ostale detalje ili obilazak nekretnine ne oklijevajte me kontaktirati.
Emin
061 863 265
Broj oglasa
14037
Ref. broj agencije
1828-1
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja stanova Sarajevo – Centar Mejtaš 101 m² -soban (BHN15075055)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Bosna i Hercegovina, Federacija Bosne i Hercegovine, Sarajevo – Centar, Mejtaš) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind