Stan s dvije spavaće sobe, predgrađe Poreča, novogradnja, 71 m², Poreč

255,000 Euro
  • 71 m²3
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Istarska Županija
Grad
Poreč
Poštanski broj
52440
Površina
71 m²
Broj soba
3
Sprat
1
Opis objekta
Prodaje se dvosobni stan u izgradnji na prvom katu zgrade u predgrađu Poreča, udaljenom 3 km od mora. Stan će biti opremljen svim potrebnim prostorijama za udoban život. Sastojat će se od ulaznog prostora, dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, dvije spavaće sobe, kupaonice i tri terase.

Jedna od prednosti ovog stana je podno električno grijanje koje će biti prisutno u cijelom prostoru. Također, svaka prostorija bit će opremljena klima uređajem za grijanje i hlađenje, što će vam omogućiti ugodnu temperaturu tijekom cijele godine. Prozori će biti troslojni i opremljeni roletnama, pružajući dobru izolaciju od buke i vanjskih utjecaja.

Uz stan dolazi jedno parkirno mjesto, ali imate mogućnost kupnje dodatnog parkirnog mjesta i ostave ako vam je potrebno dodatno skladišni prostor.

Nekretnina se prodaje po sistemu ključ u ruke, što znači da će biti potpuno dovršena prije nego što je predate vam. Važno je napomenuti da je nekretnina u sustavu PDV-a, pa će PDV biti uključen u iskazanu prodajnu cijenu.

Ovaj stan pruža priliku za udoban život u blizini mora, u mirnom predgrađu Poreča. Budući da se prodaje bez namještaja, imat ćete mogućnost stvaranja vlastitog prostora i uređenja po vašem ukusu.

Podaci i opisi nekretnina informativnog su karaktera te zadržavamo pravo na mogućnost nenamjerne pogreške.
Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani Ugovor o posredovanju, u slučaju odluke o kupnji razgledane nekretnine agencijska provizija iznosi 3% + PDV te se naplaćuje prilikom zaključenja Predugovora ili Ugovora o kupoprodaji.


ID KOD AGENCIJE: 737
Broj oglasa
31819
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja stanova Poreč 71 m² 3-soban (BHN11309232)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Istarska Županija, Poreč, 52440) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind