STAN U NOVOGRADNJI, RUDEŠ, 144 m², Trešnjevka - Sjever

410,000 Euro
  • 144 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Grad Zagreb
Grad
Trešnjevka - Sjever
Naselje
Rudeš
Poštanski broj
10000
Površina
144 m²
Sprat
2
Opis objekta
Ovaj prostrani i luksuzni stan nalazi se u modernoj novogradnji na Rudešu. Stan ima površinu od 144 kvadrata i proteže se na dvije etaže, što pruža više prostora i intimnosti.

Stan je opremljen podnim grijanjem, što osigurava ugodnu i toplu atmosferu tijekom cijele godine. Stanu pripadaju čak 2 parkirna mjesta, što je velika prednost u ovom dijelu grada.

Stan ima prekrasan pogled na sjever, sjeveroistok i sjeverozapad, što pruža obilje svjetla i osvjetljenja. Stan se nalazi u blizini okretišta Ljubljanica, ambulante, ljekarne, škole i vrtića, što čini ovaj stan idealnim za obitelji s djecom.

Stan se sastoji od dvije etaže, prva etaža se sastoji od ulaznog prosora, tri dijećje sobe, kupaonice, master spavaće sobe sa vlastitom kupaonicom i walk-in ormarom. Unutarnjim stepenicama se penjemo na drugu etažu koja se sastoji od prostranog boravka, blagovaone, kuhinje, izbe (špajza) i WC-a ( cca 45m2), te izlaza na natkriveni (cca 12,5 m2) i nenatkriveni (cca 12,5 m2) dio terase.
Stanu pripada natkriveno parkirno mjesto koje je uračunato u cijenu.
Obračunato spremište od cca 10 m2 je u cijeni.
Mogučnost odabira završne obrade stana (pločice, parketi, boje, itd)

Ukratko, ovaj prostrani i luksuzni stan nudi obilje prostora i udobnosti sa svim potrebnim sadržajima u blizini. Stan je idealan za obitelji koje traže moderno i prostrano mjesto za život.

ZA VIŠE INFORMACIJE NAS KONTAKTIRAJTE



ID KOD AGENCIJE: 6145
Broj oglasa
28720
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja stanova Trešnjevka - Sjever Rudeš 144 m² -soban (BHN11574692)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Grad Zagreb, Trešnjevka - Sjever, Rudeš, 10000) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind