Trogir/Dvoetažni stan prvi red do mora S2, 120 m², Seget

1 Euro
  • 120 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Splitsko-Dalmatinska Županija
Grad
Seget
Naselje
Seget Donji
Poštanski broj
21220
Površina
120 m²
Opis objekta
SENZACIONALNA PONUDA! Posredujemo u prodaji luksuznih apartmana u izgradnji koji se nalaze u okolici Trogira na osunčanoj južnoj strani prvi red uz kristalno čisto more. Ovaj projekt novogradnje od 5 stambenih jedinica se nalazi na zadivljujućoj jedinstvenoj lokaciji modernog je izgleda te će se graditi prema najnovijim standardima gradnje, a u gradnji će se koristiti kvalitetni materijali.
Posebnost ovog projekta je što svaki od ovih stanova će imati magičan i nezaboravan panoramski pogled na otvoreno more i otoke iz gotovo svakog kuta, nalazi se u prvom redu do mora, blizu je svih turističkih sadržaja, blizu svih marina i udaljen 6 km od međunarodne zračne luke Split i jako blizu UNESCO-va grada Trogira.

Ovaj stan se sastoji od dva kata suterena i prizemlja i ima stambenu površinu od 80m2 i terase od 30 m2. U suterenu se nalazi prostrani dnevni boravak, kuhinja i blagovaonica, kupaonica, praonica i hodnik. Iz dnevnog dijela se izlazi na prostranu terasu na kojoj se nalazi ukopani jacuzzi i vrt od 100 m2. Unutarnjim skalama se dolazi na prizemlje. Tu se nalaze 3 spavaće sobe i kupaonica. Iz dvije spavaće sobe se izlazi na prostanu terasu s koje se prostire magičan pogled na otvoreno more i otoke. U cijenu stana uključeno je i vanjsko parkirno mjesto. Posebnost ovog stana je što ima neometan pogled na more iz svakog kuta i naravno važno je naglasiti pogled koji se ne može zatvoriti.
U ovoj fazi se primaju rezervacije.

CIJENA: na upit

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku te nas kontaktirajte za više informacija i zakažite obilazak!

ID KOD AGENCIJE: 161
Broj oglasa
31607
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja stanova Seget Seget Donji 120 m² -soban (BHN97595038)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Splitsko-Dalmatinska Županija, Seget, Seget Donji, 21220) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind