Trosoban/ Grbavica/ 60m2, 60 m², Sarajevo – Novo Sarajevo

562,42 Euro
  • 60 m²
Vrsta oglasa
Iznajmljivanje
Država
Bosna i Hercegovina
Regija
Federacija Bosne i Hercegovine
Grad
Sarajevo – Novo Sarajevo
Naselje
Grbavica
Površina
60 m²
Vrsta grijanja
Centralno toplana
Opis objekta
Iznajmljuje se namješten trosoban stan na Grbavici ukupne površine 60m2. Nalazi se na mirnoj lokaciji u zgradi sa liftom. U neposrednoj blizini se nalaze šoping centri, pekare, marketi, Vilsonovo šetalište. 
Sastoji se od prostranog dnevnog boravka, kuhinje s trpezarijom, dvije spavaće sobe, kupatila, toaleta i ostave. 
Lokacija:Stan se nalazi na mirnoj lokaciji u stambenoj zgradi koja posjeduje lift u naselju Grbavica.  Dvostrana orijentacija, dosta zelenih površina i blizina Vilsonova šetališta, te blizina svih drugih sadržaja neophodnih za svakodnevni boravak i život, samo su neke od karakteristika ove nekretnine.
Naselje u kojem se nalazi zgrada je jedno od atraktivnijih naselja u Sarajevu. Ovu lokaciju karakteriše neposredna blizina sadržaja potrebnih za ugodan način življenja. U blizini nalaze se: Shoping centri “SCC” i “Alta”, Vilsonovo šetalište, Osnovna škola “Grbavica 1”, nekoliko srednjih škola, obdanište, supermaketi, banke, pošta i mnogi drugi sadržaji.
Lokaciju odlikuju mnogobrojne zelene površine i igrališta za djecu, dosta parking prostora za stanare i mnoštvo drugih sadržaja. Veoma je dobro povezano sa javnim gradskim prevozom, tramvajsko i trolejbusko stajalište su udaljeni cca. 300 metara.
Ispred zgrade se nalazi veliki parking prostor koji je zajednički za sve stanare zgrade.
Tehničke karakteristike:Grijanje je gradsko centralno - Toplane. Vanjska PVC stolarija,  drvena stolarija. Blindo ulazna vrata. Parket u svim sobama.
Cijena:Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za oglašenu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti različita od preporučene,  a ponuđenu od strane kupca ili zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Broj oglasa
17477
Ref. broj agencije
1638-1
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Iznajmljivanje stanova Sarajevo – Novo Sarajevo Grbavica 60 m² -soban (BHN13139313)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Bosna i Hercegovina, Federacija Bosne i Hercegovine, Sarajevo – Novo Sarajevo, Grbavica) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind