Urbana vila/ Petosoban stan/ Pionirska dolina/ 147m2, 147 m², Sarajevo – Centar

Cijena na upit
  • 147 m²5
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Bosna i Hercegovina
Regija
Federacija Bosne i Hercegovine
Grad
Sarajevo – Centar
Naselje
Pionirska dolina
Lokacija (adresa, grad, ...)
Asima Ferhatovica
Površina
147 m²
Broj soba
5
Godina gradnje
2015
Opis objekta
Prodaje se luksuzan petosoban stan u novosagrađenoj urbanoj vili u centru,  ukupne povrsine 147 m2 sa baštom i garažom!
Stan se sastoji od prostranog dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom, četiri spavaće sobe,  tri kupatila, dvije terase i prelijepe bašte. Nalazi se u novom objektu, urbane vile izgrađene 2019. godine i sastoji se iz 3 nivoa. Na prvom ulaznom nivou je prostrani dnevni boravak sa kuhinjom i  trpezarijom koji su direktno povezani sa prostranom i suncanom tersom, jedna spavaca soba i kupatilo, na drugom nivou su 2 prostrane  spavaće sobe sa kupatilom a na trecem nivou je jedna spavaća soba sa kupatilom i izlazom na intimnu terasu i baštu. Stan je projektovan i uraden po svim principima savrenmene gradnje, sa pažljivo odabranim dizajnom i kvalitetnim materijalima, sa dosta staklenih portala koji obezbjeđuju dosta sunca i svjetlosti u cijelom stanu, što daje dodatnu vrijednost cijelom prostoru. 
Lokacija:
Nalazi se u naselju Koševo u blizini ZOO parka - Pionirska Dolina, sa dosta zelenila, a u blizini stadiona Koševo i  Olimpijske dvorane Zetra sa svim potrebnim sadrzajima za sport i rekreaciju.Ovo naselje pruža svojim stanarima sigurnost i idealne uslove za miran i ugodan život u prirodnom okruženju, nedaleko od gradskog središta.
Sama mikrolokacija je izvrsno povezana sa gradskim središtem od kojeg je udaljena svega 20-ak minuta šetnje. Najbliža osnovna škola se nalazi se preko puta stambenog objekta, gdje i lokalna trolejbuska, autobuska i minibuska stanica.
Finansiranje:
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!
Cijena:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za oglašenu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti različita od preporučene,  a ponuđenu od strane kupca ili zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Više informacija možete dobiti na slijedeće brojeve telefona ili putem e-maila: info@area.ba +387 33 262 210 +387 61 198 366 +387 61 171 200 Prodajete ili iznajmljujete Vašu nekretninu? Iza nas stoji hiljade realizovanih transakcija i još toliko zadovoljnih klijenata. Pozovite nas: 033 262 210
Broj oglasa
15712
Ref. broj agencije
1621-1
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja stanova Sarajevo – Centar Pionirska dolina 147 m² 5-soban (BHN18445083)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Bosna i Hercegovina, Federacija Bosne i Hercegovine, Sarajevo – Centar, Pionirska dolina, Asima Ferhatovica) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind